| UnchiulRamiz a întrebat:

Are FCSB sanse reale la calificarea in sferturile uefa europa league? Lyon nu mai e sperietoarea de altadata acum, eu nici de PAOK nu am crezut ca trece sa fiu sincer.

9 răspunsuri:
| Invictusman2025 a răspuns:

Nu cred că are. Lyon este o echipa puternica, dar o să treacă greu de FCSB. Acum câțiva ani Astra Giurgiu a eliminat-o pe Lyon, dar avea o echipa fantastica pe atunci Astra! Dar nu se știe! E mai bine decât cu echipa nemțească, avem o mica șansă.

| UnchiulRamiz explică (pentru Invictusman2025):

Frankfurt ne baga ca danezii vreun 10-0 pe dubla mansa. Hoffenheim e intr-o pasa proasta, nu mai e echipa aia puternica. Daca Rangers ne-a dat 5? De stiam pariam pe FCSB cu PAOK... ma imbogateam laughing Asa poate iau azi de pe biletul cu 4 evenimente sad Dar greu ca Tottenham nu il are pe Solanke sau fundasi centrali valizi.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Ne rupea și hoffenheim daca jucau ca înainte, nici o șansă nu aveam împotriva lor. Cred că o să câștige Tottenham!
Rangers ne-a dat că am avut indisponibili, dar ne bătea oricum! Ce a făcut FCSB e un lucru mare, și o spun in calitate de rapidist.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Eu sper ca o sa treaca, desi o sa fie foarte greu, dar cine stie, de altfel vorba aceea: speranta moare ultima!

Ambele conduc cu 1-0. Sper ca o sa fie victorii si in final. Performanta ca asta greu mai face o echipa romaneasca, e diferenta prea mare de bugete si valoare intre echipele europene si cele romanesti.

Uite că cu Paok nu a constat așa de mult. Eu eram sigur că o să termine sub echipa aia RFS laughing e incredibil ce au făcut. Daca trece și de Lyon sperie Europa laughing

3 victorii din 3 cu grecii nu e o intamplare. RFS parca o batut pe PAOK? sau nu mai stiu pe cine

Nasol pentru ei, și pentru Lucescu laughing
Egal parca au făcut nu mai știu.

| ReddY25 a răspuns:

Să sperăm că da