| ReddY25 a întrebat:

Argentina sau Franța în finala CM

20 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

As vrea Franta, zic si eu ca Drimmero: Allez France!
Dar ma tem ca va fi Argentina.

| Drimmero a răspuns:

Allez France!

| sabin89 a răspuns:

Câștigă francezii. Messișor singur ce poate să facă și el...Nu poate face nici el minuni.

| aXy99 a răspuns:

Argentina.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Argentina

| blackann a răspuns:

Argentina

| blackann a răspuns:

Ati vazut...v-am zis

| vodami92 a răspuns (pentru blackann):

Asta este! s-au schimbat atatea din 2018 incoace! dar lasa ca si mbappe griezmann sau hernandez au timp destul! joaca lejer inca vreo doua trei mondiale!

| IceRope a răspuns:

Franțafrica.winking

| JustStitch a răspuns:

Argentina

| vodami92 a răspuns:

Franta castiga qatar 2022! aceeasi generatie de altfel! cu mbappe griezmann hernandez etc! unii dintre ei adica mbappe spre exemplu mai joaca lejer si urmatoarele mondiale! si fix aceeasi generatie a frantei a luat rusia 2018! oricum ivana knoll aia a dat cu dusmanul! daca Croatia a fost eliminata! oricum pacat de ea ca e frumoasa! dar se imbraca ca o stricata! mai ca iti vine sa o iei sa o duci undeva! intr-o cabina! sa te incui cu ea! bineinteles si cu pancarda aia cu nu deranjati! si sa faci sex dragoste cu ea! ii mai trebuie ei meciuri pe urma! ce meciuri sa ii trebuiasca! sex dragoste ii trebuie ei! atat! apa paie si bataie! oricum ceilalti suporteri sau suportere erau mai ok! chiar am apreciat la senegal camerun! chiar si la brazilia argentina portugalia uruguay! la uruguay imi placeau suporterele care erau date cu glitter de culoare albastra inchisa! parca erau sirene! la fel si la argentina dar acolo erau date cu glitter de culoare albastra deschisa! bleu asa!

| king5151 a răspuns:

Greu de spus

| AndresDarie2000 a răspuns:

Argentina, clar

| Endy22 a răspuns:

Mai bine zis Argentina sau Africa

| antimasonerie a răspuns:

Franța cred că câștigă și finala mică Croația