| T0T a întrebat:

Arsenal s-a făcut de râs. Cum comentați?

Răspuns Câştigător
| Xenoverse1 a răspuns:

Arsenal nu mai e ce a fost.

15 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Inca un meci castigat de vesnicul bulan avut de united, nici nu stiu cand a mai castigat pe bune un meci cu Arsenal, e suparatoare infrangerea asta din mai multe puncte de vedere, am fost batuti acasa, am fost eliminati si totul a culminat cu ispasirea a unui pariu de catre mine facut cu tine, am demnitate si nu dau inapoi niciodata, ca sa vezi ca am caracter si onoare, nu te bucura foarte mult pentru lucrul asta ca roata se intoarce fara sa-ti dai seama.

Cat despre meci...ne-am batut iar singuri, apararea sinucigasa, am aratat horror in debutul de meci, la 30% din capacitatea echipei, parca nu avea vlaga. Cum e fotbalul asta...acum pana nu mult timp saream in sus de bucurie la golurile marcate de Sanchez, iar astazi l-am injurat de toti stramosii cand a marcat impotriva Arsenalului.
Sper totusi sa nu ne lipseasca Sokratis si Koscielny ca e deja groasa...si asa se stie ca Lichtsteiner va juca titular ceea ce inseamna inca 5 luni de meciuri cu o aparare sinucigasa! Nu va felicit pentru victorie,, scumsilor caci ne vom vedea in returul de campionat, mai e un hop tot pe Grove!
Indiferent de rezultat... yawnited e de (stii si tu continuarea), avatarul purtat in urmatoarele zile este doar o minciuna, asta ca sa se stie. COYG!

| Drimmero a răspuns:

Nici acum nu imi vine sa cred ca meciul nu a fost doar un vis urat, cu sanchez marcand pentru scumsi... fabulos asa ceva, parazit infect ce esti alexis! Inevitabil mi-am adus aminte de alt tradator pe nume Van Persie

| T0T explică (pentru Drimmero):

Nu a fost niciun bulan. Totul a fost meritat. Strategia voastra a fost proasta la fel ca apararea. Singura tactica a fost sa se arunce toti in careul advers. Nicio finalizare, un gol venit doar dintr-o unica eroare in aparare. Fostul jucator de la voi pe care tot il laudai a marcat gol iar acum il critici din oftica. Ole v-a dominat tactic si s-a demonstrat eficienta echipei chiar daca am avut vreo 5 rezerve ca titulari. Abia astept Luni sa te vad cu emblema lui Manchester United ca un adeverat suporter ce esti. Pana atunci oftica-te, alte vorbe sunt de prisos, victorie categorica.

Si sa asteptam meciul din campionat. Alta umilinta va asteapta.

Singurul jucator care chiar a jucat bine la voi a fost negroteiul ala din flanc. Cand a iesit ala a fost vai de echipa voastra.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Am fost prosti, ne-au batut niste dulapuri care infatiseaza fotbalisti in united. Acea 'strategie' de care zici tu ca ar fi fost inutila te-a bagat in tensiune jumatate de repriza a 2-a.
Ce tactica ati avut voi, ciomageli? coate, crampoane, genunchi in cap, Lukaku ala merita rosu, a mai dat un genunchi in cap in prima repriza + un penalty cand l-a tras de gat pe Lacazette in careu, cu acel penalty alta era soarta partidei, se facea 2-2 si Arsenal indraznea sa traga la victorie, dar asta a fost sa fie.

Imi place ca vorbesti de victorie meritata dar un cuvintel nu ai scris despre penalty-ul neacordat si aruncarile ca in bazin la jumatatea terenului. Jenibil!

Nu merita nimeni rosu. Ai fi vrut tu poate asa mai marca si Arsenal 1 gol dar tot nu era indeajuns...Chiar dacaiesea egal tot mergeam pe Old Trafford si tot v-o luati. Acum ramane oftica si umilinta. Te mai asteapta una. Bafta pe TPU cu noua ta poza te profil!

Emery n-a avut coloana vertebrala sa-i trimita pe Leno si Guendouzi inca din repriza, am jucat cu Xhaka si Cech titulari...stai sa vezi ca intra elvetianul Lichtsteiner pentru planurile de titularizare ce bulevard o sa fie pe partea lui, nici nu vreau sa ma gandesc.

E dureros ca am fost eliminati din cupa pe teren propriu tocmai de echipa pe care nu o agreez, dar si mai rau de tot ca ne-a marcat un fost jucator,, noaptea asta e de cosmar pentru tot ceea ce inseamna suporterul tunar.
Cand iti ziceam ca Iwobi e fotbalist de calitate nu ma ascultai, n-a avut cu cine, Aubameyang stins, Lacazette a incercat si el cate ceva, per total am aratat destul de rau fata de partida cu chelski...mergem inainte, nu se opreste aici nici viata si nici fotbalul!

Nici macar nu admiti ca a fost penalty, nu ai admis cand au fost 2 sezonul trecut tot la un 1-3 luat acasa,, n-ai coloana vertebrala sa recunosti!

nu mai erai asa vocal la meciul din campionat la acel egal norocos pentru united, ce pacat ca nu v-am batut cand a trebuit...n-am cu ce sa te intep acum

Mereu cand Arsenal pierde( se intampla asta de obicei) dai vina pe arbitraj. Penibil. Plangi in liniste, acum!

Mai vorbim noi in mai cand se termina sezonul sau dupa meciul din campionat, pana atunci ciocu' mic!

Frumos ești, să nu te deochi.

Bucura-te cat mai poti, mult timp la dispozitie nu mai ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma doare in pix de ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici n-am auzit de ei laughing