Frankie chiar atat de cretin esti sa indrumi un om spre folosirea stroizilor? Daca are vreun efect advers iti asum riscul? mai bine abtine'te de la astfel de comentatii!
FurtunaDiesel specifica tipul tau somatic, inaltimea, greutatea, alimentatie, obiective si te voi ajuta
Rabdare atat iti trebuie si bineinteles timpul isi va spune cuvantul Daca vrei dezvoltare rapida mai bine nu te mai duce Esteun sfat Te pup
Cu steroizii pica din prima varianta mersi frumos dar nu! Si cu dusul nu imi e lene si am si timp gen 3-4 ore pe zi deci nu asta e problema dar as vrea niste suplimente adica ceva concret! Ia aia, aia si aia!
Tip somatic sincer sa fiu nu stiu si nici nu imi dau seama. Inaltime 1, 88 m, greutate 70 kg, alimentatie de obicei mananc orice dar nu chestii gen fast food sau chestii din oras, in mare parte facut de mamica . Tipul somatic am spus ca nu imi dau seama deoarece am oase foarte bine dezvoltate dar sunt destul de slab deci nu imi dau seama ectomorf sau mezomorf, obiective decat o dezvoltare frumoasa acum la batranete .
P.S.
In bucuresti la Bamboo Fitness sunt antrenori si daca nu cat m-ar costa aproximativ un antrenor personal bun?
Nu este obligatoriu sa iei ceva. Daca vrei sa te faci mare dintr`o data ia steroizi.
Nu stiu cat de costa, dar stiu raspunsul la a 2a intrebare. Da! Cunosc persoane care si'au format o masa musculara frumusica in mai putin de un an, dar cu un regim alimentar sever.
Succes!
n1445 întreabă: