anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea o alta intrebare destul de aiurea dar poate nimeresc vreun raspuns.
- In primul rand am un abonament la Bamboo Fitness timp de un an castigat din intamplare la un concurs auto si nu as vrea sa il vand prefer sa ma duc la sala fiindca este destul de ok si de curata. Intrebarea ar fi cat ma costa/luna suplimentele si tot ce mai este necesar si ce imi recomandati sa iau pentru o dezvoltare rapida?
- In al doilea rand ma intereseaza aproximativ fiindca depinde de la organism la organism. In acest an se poate face o masa musculara cat de cat decenta (Cat sa arate ok un om) daca ma tin de treaba serios si bine inteles si cu alimentaria potrivita?

Răspuns Câştigător
| SpaNu88 a răspuns:

Frankie chiar atat de cretin esti sa indrumi un om spre folosirea stroizilor? Daca are vreun efect advers iti asum riscul? mai bine abtine'te de la astfel de comentatii!

6 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

FurtunaDiesel specifica tipul tau somatic, inaltimea, greutatea, alimentatie, obiective si te voi ajuta

| PetreConstanta a răspuns:

Rabdare atat iti trebuie si bineinteles timpul isi va spune cuvantul Daca vrei dezvoltare rapida mai bine nu te mai duce Esteun sfat Te pup

| FurtunaDiesel a răspuns:

Cu steroizii pica din prima varianta mersi frumos dar nu! Si cu dusul nu imi e lene si am si timp gen 3-4 ore pe zi deci nu asta e problema dar as vrea niste suplimente adica ceva concret! Ia aia, aia si aia!

| FurtunaDiesel a răspuns:

Tip somatic sincer sa fiu nu stiu si nici nu imi dau seama. Inaltime 1, 88 m, greutate 70 kg, alimentatie de obicei mananc orice dar nu chestii gen fast food sau chestii din oras, in mare parte facut de mamica laughing rolling on the floor. Tipul somatic am spus ca nu imi dau seama deoarece am oase foarte bine dezvoltate dar sunt destul de slab deci nu imi dau seama ectomorf sau mezomorf, obiective decat o dezvoltare frumoasa acum la batranete laughing.

P.S.
In bucuresti la Bamboo Fitness sunt antrenori si daca nu cat m-ar costa aproximativ un antrenor personal bun?

| Frankie a răspuns:

Nu este obligatoriu sa iei ceva. Daca vrei sa te faci mare dintr`o data ia steroizi.

| Jane_6633 a răspuns:

Nu stiu cat de costa, dar stiu raspunsul la a 2a intrebare. Da! Cunosc persoane care si'au format o masa musculara frumusica happy in mai putin de un an, dar cu un regim alimentar sever.
Succes!