| Liviutz98 a întrebat:

As dori sa imi faceti un program cu abdomene si orice alt exercitiu pentru dezvoltarea muschiilor abdominali. (Am sub buric putina grasime, aproape foarte putina, cum as putea sa scap de ea?) Am 13 ani... Un program daca se poate precizand si timpul(adica cat timp) si felul abdomenelor si tot ce puteti. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| elenyss a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY uite aici cel mai bun program. La inceput iti va fi greu, fa mai putine execitii in serii. Dupa o saptamana il vei putea face in totalitate si iti garantez un abdomen super, insa, atentie si la alimentatie.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La aceasta varsta nu e bine sa faci multe exercitii (ma refer sa nu iti fortezi corpul la capacitatiile maxime pe care le ai ca in viitor iti apar mai curand probleme cu spatele, muschii, etc). Iti recomand cate 10, 14 flotari si abdominale pe zi timp de 2-3 luni si vei vedea rezultatele.

| Aventador91 a răspuns:

Nu e chiar atat de simplu sa iti scoti patratelele in evidenta, pentru ca lucrand abdomenul nu o sa dai jos numai grasimea din zona aceea, dai jos de pe tot corpul, si din aceasta cauza o sa iti ia muuuult sa ai un abdomen definit.
Si daca ai foarte putina (aproape) de ce mai vrei sa slabesti? Daca ai posibilitatea, ti-as recomanda sa mergi la o sala unde este un antrenor care poate sa te indrume cel mai bine in functie de tipul tau somatic :
http://www.doctor.info.ro/tipuri_somatice.html
Daca nu vrei sa mergi la sala o sa gasesti destule informatii pe net, in orice caz bafta cu patratelele!

| MineIsLikeABridge a răspuns:

La varsta ta stai locului, ca ai timp, ma refer ca parca, dar nu cred, ca ai putea sa te opresti din crescut, eu fac tot felul de abdomene, dar secretul este sa daci de vreo 5 ori pe zi, si sa alergi mult+ poti manca tot ce vri (si friptura, favorita mea), si sa te tii de asta, si metabolismul e important

| Crissena a răspuns:

La 13 ani esti inca in crestere, asa ca asculta ce zice Misogin. nu exagera ca poti sa tragi mai incolo ponoasele

| aL3xzz a răspuns:

Ce sa spun grasimea aia se duce pe la 16 ani cam asa cand muschi tise mai dezolva dar daca tu vrei muschi iti pot imartasi din experienta ta eu am facut 2 ani de box de la 12 pana la 14 cred. 4 ore pe zi zilnic exerciti+forta si ce sa spun acum la varsta de 19 ani din ce am mai tras eu se cunoaste o diferenta considerabila intre bine si alti prieteni deai mei care nu au practicat astfel de sporturi dar sunt si dezavantaje 1. Vei ramane cam mic de staturalaughing2. Exercitile si forta sunt la fel ca tigarile. dupa ce te vrei opri te vor durea ingrozitor toate partile corpului ceia ce cred ca te va face sa te reapuci.In rest totul e bine