| MDE94 a întrebat:

As dori sa incep sa alerg dimineata, dar ma tot gandesc nu e posibil sa ajung sa slabesc prea tare dupa? la corp arat destul de bine, mai ramane abdomenul de lucrat si am inteles ca pentru abdomen e nevoie si de ceva cardio si cel mai pun ar fi alergatul. Daca e bun si nu o sa ajung sa slabesc prea tare cat ar trebui sa alerg si de cate ori?

Răspuns Câştigător
| Ra1nman a răspuns:

Dupa cate vad eu din imaginea de la avatar, nu ar trebui sa alergi mai mult de 20 de minute de trei ori pe saptamana. Exercitiile cardio sunt exercitii foarte bune atat pentru slabit cat si pentru sanatate. Daca vrei sa le faci pentru sanatate esti liber sa alergi de cate ori vrei tu, nu se pune problema sa slabesti prea mult. In timpul exercitiilor cardio, se arde atat grasimea cat si muschii. Deci, indicat ar fi sa faci si ceva exercitii de forta pe langa alergat. Ca sa ai un abdomen bine definit nu este suficient sa alergi toata ziua si sa faci abdomene. Trebuie sa faci si exercitii de forta. Documenteaza-te daca vrei sa afli mai multe. Bafta!

5 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Este bine sa alergi, dar trebuie sa alergi regulat si des! 1h de 3 ori pe saptamana e destul, iar dupa ce vezi ca ai slabit poti incepe abdomene, flotari.cate 20 in seri de 3-4 daca rezisti.si te mentii
Succes!

| BbqOmgWtf a răspuns:

Hey,Heey!

Cu alergatul nu lucrezi doar abdomenul, ci si tot corpul. DOAR pentru abdomen, poti face abdomene in fiecare seara, in serie de 20 /100!

Sper ca te-am ajutat! big grin

| Andrada1 a răspuns:

Cat de putin in fiecare zi. putina miscare nu strica nimanui! ba chiar e recomandata happy o jum de ora este suficient ca sa te mentii tongue iar pentru abdomen (daca cumva te balonezi repede) incearca sa mananci echilibrat happy si nu va mai arata rau iar cateva abdomene in fiecare seara inainte de nani ar fi perfecte big grin Bafta :*

| MyKytSa a răspuns:

Eu zic sa te apuci mai bine d abdomenehappy aste-as bune ptw abdomenwinking si fa tot felw d abdomene. din ce in ce mai dificilewinking mai intai incepi cu alea simple dwpa iti pui un scaun sub tine si stay doar cu spatele p el. si asa mai departe. sper ca am ajutat cu cevalove struck. t pup :* funda? puppy dog eyes

| Marica_4957 a răspuns:

Salut, prin alergat nu prea slabesti... mai mult faci mushchi... dar daca te intereseaza abdomenul mai bine fa citeva exercitzii care sa sie mai eficiente pentru burtica.