| Utilizatoare123 a întrebat:

As fi vrut sa pun si eu un bilet la Romania-Belgia si acum imi pare rau laughing ca am ghicit exact scorul! La urmatorul vreau sa pariez. Cum se face? Cat costa un bilet si cat pot castiga?

Răspuns Câştigător
| milliongirl a răspuns:

Cat costă un bilet si cat pot castiga? - deci, iti alegi pronosticul, te uiti ce cota are si oricat pui inmultesti cu cota asta pentru ati afla castigul.
Pentru scor corect Belgia 2-0 cota era 9. Poti sa te gandesti prin presupunere cat ai fi pus pe o cota 9 ca sa aflii cat ai pierdut laughing
Cat crezi ca ai fi pus, ce castig te incanta sa ai?

IMPORTANT :
Te sfatuiesc sa eviti aceste pariuri grele sau sa le faci rar. A ghicii un scor corect este ceva greu. Pariaza mai simplu, cote sub 2 si aduna-le, fa un bilet de cateva meciuri.

Un exemplu de cum sa gandesti cand pariezi (si binenteles pui mai multe meciuri pe bilet ) :
Daca crezi ca bate belgia cu 2-0, gandeste-te sa pui decat ca bate (nemaicontand cat va fi scorul ) si continuu idei asteia, daca crezi ca bate, hai maxim va face un egal si pui victorie sau egal.Si te alegi cu un 1x (victorie sau egal ) mult mai bun.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Banuiam ca vor lua bataie de la Belgia.

| Mindfulness a răspuns:

Azi la pariuri sportive mâine le păcănele.

| Utilizatoare123 explică (pentru Mindfulness):

Nu au absolut nici o legatura. Nu joaca zilnic Romania la europene.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Asa zic toti la inceput laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai bine, nu. Nu mai juca deloc la jocuri de noroc. E spre binele tău.

| Utilizatoare123 explică (pentru anonim_4396):

Sunt o fiinta umana, imi pot stapani instinctele.winking un pariu nu inseamna nimic

| DonMoldo a răspuns:

Pe superbet sau betano. La asta cu Romania-Belgia nu puteai sa pui mai mult de 75 lei dar poti sa faci mai multe bilete nu doar unul singur. Eu nu am pus la asta dar am pus la ala cu Ukraina si mi-a iesit succes