| RoseWerthner a întrebat:

As mai putea face baschet la 19 ani?

Răspuns Câştigător
| HoriaRBK a răspuns:

Parerea mea este ca, cu putin vointa si pasiune poti sa ajungi si la un nivel de performanta, "repetitia e mama invataturii" si de multe ori repetita invinge talentul, dar daca ai si talent in acest domeniu, eu zic ca ai sanse de destul de mari, acum depinde si de tine la ce nivel vrei sa fac baschetul.

6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

De performanţă e târziu, dar la nivel de amatori poți face Nu te poate opri nimeni sa iti pui in practică, pasiunea.

| johnnny123 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin "a face baschet" si ce experienta ai in baschet pana acum.

Daca ai zero experienta si vrei sa ajungi la nivel de performanta, aproape imposibil. Daca vrei sa practici doar ca hobby, asta poti sa o faci si la 70 de ani, nu te opreste nimeni.

| RoseWerthner explică (pentru johnnny123):

Crezi ca prin munca si dedicație nu aș mai reuși deloc? Nu pot spune ca am 0 experienta, joc cu colegii la sport si sunt cea mai bună si de aceea as vrea sa fac din asta ceva.

| johnnny123 a răspuns (pentru RoseWerthner):

Repet, depinde ce intelegi tu prin "a reusi". Sa ajungi in Liga Nationala? Sa castigi campionate? Sa fii o jucatoare profesionista?

Daca ai jucat doar la ora de sport si nu te-ai antrenat niciodata pana la 19 ani in cadrul unei echipe, rezulta ca experienta ta este (aproape) zero.

Deci este extrem de dificil si extrem de improbabil sa ajungi la nivelul acela de performanta.

Dar pana la urma, orice este posibil. Poate ai un talent extraordinar si vei intalni un antrenor care-l va vedea si te va ajuta sa-ti atingi potentialul, dar eu nu am de unde sa stiu asta.

| Meme10Meme a răspuns:

Nu, esti prea batran.

Întrebări similare