| Gabriel1 a întrebat:

As vrea sa cumpar o banda albastra de la sala care se pune in jurul abdomenului si te ajuta sa transpiri mai mult. Vreau sa stiu daca merita banii, sau daca aveti o alta varianta mai utila. Multumesc.

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Folia stretch (alimentara) este o solutie mai ieftina decat banda.

| KaterinaPetrova a răspuns:

A avut si prietenul meu si i-a fost de ajutor dar eu cred ca nu banda la ajutat.el crezand ca are banda parca il forta sa faca cat mai mult efort

| alexs99 a răspuns:

Merita,dar sa nu o pui direct pe piele.Dar daca transpiri si consumi multe lichide nu ti-o recomand.

| 95Cosmin a răspuns:

Doar transpiri mai mult si pierzi lichide, nu te ajuta sa slabesti, nu merita sa dai banii pe toate prostiile alea, ca sa slabesti trebuie sa depui efort si sa mananci mai putin decat consumi, exemplu:tu, in total consumi 2000 calorii pe zi doar stand, ca sa slabesti, trebuie sa mananci maxim 1900.

| ConstantinDaniel a răspuns:

Nu e buna happy crede-ma Iesi mult mai bine cu o sauna pentru alergat il gasesti in magazinele sportive undeva pe la 50 lei happy bafta la sala!

| yanneishan a răspuns:

Buna, eu am una, am cumparat-o in vara. E foarte buna doar daca o porti peste tricou/bluza(sa nu care cumva sa o porti pe piele pentru ca o sa iti lase niste urme rosii care evident vor disparea peste cateva ore, dar crede-ma ca pe moment te sperii cand le vezi). Ideea e ca functioneaza. Eu am cumparat-o de la Germag.