| Floryn9 a întrebat:

As vrea sa fac niste exercitii pentru a-mi dezvolta musculatura pieptului si a abdomenului (patratelele). Ce as putea sa fac? Pentru inceput am terminat acea provocare de a face 2710 flotari in 15 zile, si am facut 11 zile de exercitii la abdomen cu ajutorul programului pentru android "Caynax A6W", ce spuneti? Ce ar trebui sa continui dintre acestea 2? Adica care sunt mai bune? Flotarile sau niste exercitii la abdomen?

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ori vrei muschi ori patratale?

cand faci patratele => PIERZI din muschi

Si invers, cand dezvolti muschii, pierzi patratelele.

Hotaraste-te ce vrei intai

| Teiubescinsecret a răspuns:

Frate,flotari fa cat de multe, abdomene 2-3 serii a cate 20 e destul, patratelele se lucreaza mai usor ca pieptul happy. Pentru piet, daca vrei bineinteles sa ai rezultate rapide, fa 1000-1500 flotari pe zi. Eu de ex. fac dimineata 500, la pranz 600-700, iar seara fac 800-900, vorbesc serios, fac serii de cate 100, cele mai multe o data fac 180. Deci bafta si ai sa vezi rezultate rapidewinking Bafta

| Cosmin86 a răspuns (pentru Teiubescinsecret):

Daca faci 500 de flotari dimineata esti un COPIL MIC.

Nu asa se pun muschii.

Muschii se pun cu PUTINE REPETARI cu o greutate din ce in ce mai mare, multe zile de pauza ( in niciun caz zilnic ) + o alimentatie speciala.

Mai documenteaza-te, altfel ramai un FIRAV

| Teiubescinsecret a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu fac asa ceva si imi merge destul de bine, faza e ca eu nu fac asta pentru patratele ci pentru brate si piept.Asta e parerea ta si app. sunt destul de documentat sa stii,dimineata nivelul de testosteron este in cantitatea cea mai mare, deci favorizeaza dezvoltarea musculaturii, si da in legatura cu pauza, sambata si duminica e ok, te refaci.

Si ce rezultate ai obtinut cu prostia asta de program? ai o poza?

Nu ma fa sa te injur,nu te mai baga ca musca n-curu calului,i-am dat lui un sfat,daca vrea il urmeaza,daca nu nu,nu va mai treziti voi cu nu-i bun, cu nu asa, ai incercat sa vezi, normal ca nu, atunci taci.Mai spuneai ca dimineata nu-s bune flotarile,atunci is cele mai bune,atunci antrenamntul e ideal,mai documenteazate tu,ca eu am facut-o demult. Muschil creste cand simti tu ca expodeaza cand te incordez. Deci daca ai ceva de zis,vorbeste frumos, si fiecare cu parerea lui. Ok asta e parerea ta, ca nu e bine ce fac, e parerea ta, ai dreptul la ea.

Deci nu esti in stare sa-mi arati rezultatele tale de 2 bani laughing

Si da, am incercat, fac sport de peste 10 ani.

Dimineata esti in STARE CATABOLICA, nu ai carbohidrati si proteine ca nu ai mancat.

Intai mananci 2-3 mese bogate in carbohidrati si proteine ( din cele 5-6 mese zilnice ) si apoi faci antrenament serios.

Eu prefer flotari la paralele ( cu tot corpul in aer ) + 40 kg legate de mine.

Tu legi ZERO kg de tine, ai si picioarele sprijinite, te antrenezi si dimineata laughing

Normal ca nu ai ce rezultate sa arati!

COPII MICI SI FIRAVI, imi spun ei MIE sa ma documentez rolling on the floor

laughing faci sport de 10 ani! bravo tie, dar faci pentru tine, nu faci de performanta, pe cand eu fac lupte de 4 ani si jumatate, ma lupt la seniori la categoria 100 kg... dupa tine aore am burta? laughing))))))))) nu am patratele definite,dar piept, brate, spate, picioare amwinking mai bine o lasam moale, ca ne certam degeaba.

Dupa 4 ani de lupte de performanta ar trebui sa stii ca "flotari dimineata" = o mare prostie.

| Andrescu a răspuns:

Fara o alimentatie bine pusa la punct poti sa faci si 1000 de abdomene si flotari pe zi.Iti recomand sa citesti o carte de nutrtitie, eu am citit Stil de viata nu dieta de Valentin Vasile si o sa iti dai seama apoi ce si cum sa faci happy

| Teiubescinsecret a răspuns (pentru Andrescu):

Sunt de aceeasi parere, o alimentatie buna, favorizeaza cresterea si dezvoltarea musculaturii, daca o lucrezi cum trebuie.

| razvan432 a răspuns:

Eu te-as sfatuii sa te ti mai mult peabdomene si genoflexiune daca vrei sati antrenezipieptul si abdomenul si sa faci exerciti in fiecare dimineata la pranz si seara si sa nu te fortezi pentru ca iti risti sanatatea

| Cosmin86 a răspuns (pentru razvan432):

Alt copil pampalau.

Invata sa te antrenezi inainte sa recomanzi IDIOTENII.