E bine cat de inal esti cu tot cu greutate, dar daca vrei sa faci sport iti recomand inot sau fotbal.
Pai e as vrea sa fiu mai inalt.
Hmm, handball mi-ar placea... football mi-ar placea cel mai mult, dar mi se pare prea epuizant.
Nu am de unde sa stiu daca ti s-ar potrivi sau nu.
Nu aborda asa problema. Un sport daca vrei sa il faci si sa te tii de el trebuie in primul rand sa iti faca placere sa il practici, in al 2-lea rand sa ai un antrenor si un colectiv cu care sa te intelegi bine.
Deci fa-ti o lista cu 4-5 sporturi care crezi tu ca ti-ar placea sa le practici. Apoi cauti unde se practica acele sporturi in orasul tau si te duci si asisti la un antrenament la fiecare. Apoi faci o alegere. Alegi sportul care crezi ca tu ca ti se potriveste cel mai bine. NU lua in calcul inaltime, varsta, greutate etc. ci alege sportul care crezi ca ti se potriveste personalitatii tale.
Toate sunt de performanta du-te la sala, o sa imi multumesti intr-o buna zi, bafta
Depinde de varsta, daca vrei ceva neextenuant apuca-te de sah, daca chiar vrei sa faci ceva orice sport de echipa e bun, dar mai ai nevoie si de o bicicleta si de o alimentatie echilibrata