Depinde de gene, de exemplu am un prieten care e cu 3 luni mai mare si e mai inalt cu 15 cm si unul care e la fel de mare si e pitic de 1, 20 Metri...Asa ca la fiecare depinde, nu te poti inalta ca vrei, majoritatea se inalta pana la urma si ajung la 1, 80+ dar unii raman la 1, 70-, nu incerca sa cresti, cresterea vine natural. Nu observi schimbari ca te vezi zilnic, dar tu cresti cu timpul, daca cresti cu 70cm deodata (exagerez ) nu mai cresti dupa aceea
Eu m-am inaltat mai greu. Pe la 17 ani aveam 1, 74-1, 75... intre timp (aproape 19 ani) am ajuns la o inaltime de 1, 84 . Deci fiecare are ritmul lui... cunosc baieti care s-au inaltat foarte mult pana la 14-15 ani, iar dupa aproape deloc.
Eu la 13 ani aveam 1.50 si acum la 14 am 1.70 chiar mai mult...Nu te ingrijora fiecare creste cand ii vine timpul
Eu de mic am fost inalt pentru varsta mea...Dar am crescut mult pe la 10-11 ani
Nu se stie eu am 13ani aproape 14 si am 1, 50 eu acum mam mai inaltat am prieteni cu mine in clasa care au 12 ani si au 1, 68-1, 70 depinde de organsm funda plz:*
Eu m-am inaltat pe la12-14 ani si as zice ca pe la 16-17 ani crestere se va opri.
Sper ca am fost de ajutor.
Am 16-17 ani, nu prea ai fost Stai linistit, glumeam