| 95Cosmin a întrebat:

As vrea sa stiu de ce imi trebuie ~~ 1h ca sa adorm noaptea...asta mi se intimpla de cand frecventez sala.Ma pun in pat intre orele 11-12 pentru a putea adormi si ma trezesc pe la 8:30 -9:30.
PS:am 15 ani

8 răspunsuri:
| anonymousxD a răspuns:

Pai adormi intr-o ora tocmai din cauza ca te duci la sala seara, din cauza ca ai multa energie adormi greu. Sper ca te-am ajutat. happy Cel mai bine este sa te duci la sala ziua sau aproape dimineata.

| hummer24 a răspuns:

ASa e are dreptate Ruahna, pentru ca te antrenezi seara, da e ciudat fenomenul ca eu de exemplu ma antrenez uneori si la 00:30 noaptea mai stau dupa antrenament 20, 30 minute cand mai mananc ceva si apoi dorm fara probleme, bine eu nu am 15 aniwinking
Eu zic sa te antrenezi intre orele 12 ziua, si 7 searawinking dimineata nici eu nu ma pot antrena

| 95Cosmin explică:

La sala ma duc de la 3 la 4 si ceva

| 95Cosmin explică:

La sala ma duc pe la ora 3 si stau cam pana la 4:30

| 95Cosmin explică:

Ma duc la sala cam pe la 3-4 si stau ~~ 1:30

| 95Cosmin explică:

Scuze pentru posturile de mai sus e first time pe TPU.

| SpaNu88 a răspuns:

Prietene las-o mai usor!
Asta este un semn de supra-antrenamentwinking
sunt tare curios ce program de antrenament ai... iar de alimentatie nu mai zicsad
Pentru un antrenament complet nu ai nevoie sa stai la sala mai mult de 50 minute, maxim o ora!

| 95Cosmin explică:

Mai am un prieten cu, care ma duc la sala.El fac culturism de vreo 10 ani si nici el nu poate adormi.La sala fac 2 grupe musculare.infara de picioare acolo fac doar picioare. Dupa ce termin antrenamentu fac abdomen si fug pe banda.Pe banda imi maresc timpu in fiecare zii cu cate 1 minut pana ajung la 30minute(acum am ajuns la 9 minute)