| MaTrIx8378 a întrebat:

As vrea si eu un shake protein, in care sa contina cele mai bune proteine si sa fie usor de preparat dar sa fie si bun, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Singurul shake proteic mai bun decat mancarea se face cu aparatura de zeci de mii de euro, care separa proteinele din mancare ( si pentru care evident, tot mancare iti trebuie ).

Shake-urile facute in casa sunt practic un "terci" din alimente amestecate, si nu vad de ce ar fi mai eficient sa le amesteci decat sa le consumi normal

7 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Eu am auzit ca shake-urile de la Herbalife sunt bune si eficiente

| cristi1505 a răspuns:

Protein shake.
Cumpara si tu un concentrat proteic de la firme precum BSN, Gaspari, ON sau Dymatize.Sunt destul de scumpe dar vei avea rezultate frumoase in urma folosiri lor.In domeniul suplimentelor, ce e mai scump este mult mai bun deci vei obtine rezultatele dorite cu ele.

| MaTrIx8378 explică (pentru cristi1505):

Tu intelegi ce-am scris eu? proteine am folosit, dar sunt scumpe si nu se merita sa dai banii pe ele, eu ti-am zis protein shake preparat acasa, de exemplu pentru tine ' 250 ml lapte, 2 albusuri de oua, si 2 banane, amestecate face un protein shake, exemplu pentru tine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Protein shake preparat acasa = pierdere de vreme, putine proteine, absorbtie proasta ( oua crude = absorbtie proasta, lapte= incetineste absorbtia celorlalte, etc. ).

Sa luam exemplul dat de tine :

2 albusuri de oua : crude au o enzime care impiedica absorbtia => aproape 0 proteine
250 mll de lapte = 8.5 gr de proteine
2 banane = 4 gr de proteine

Felicitar, ai obtinut cam 12.5 grame amarate de proteine ( cu absorbtie lenta ) si o gramada de calorii si grasimi din terciul ala.

100 de gr de piept de pui + 100 de gr de branza = 20 + 24 = 44 de grame de proteine

44 > 12.5... de fapt mult mai mare.

Vrei proteine si nu-ti permiti sa cumperi suplimente? MANANCA!

| MaTrIx8378 explică (pentru Cosmin86):

Man laughing sper ca ma stii, ai si id-ul meu de mess, vream sa ma ajuti tu in leg cu ce ti-am zis, faza este ca mi s-au term acelea proteine., si numai dau bani pe proteine pentru ca na, nu imi mai permit, de mancat mananac bine, credeam ca ai tu un proteine shake, ceva preparat.;-?

| cristi1505 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

In primul rand ai zis "shake protein". Incorect spus gramatical.Ma rog nu conteaza.Sa zicem ca am gresit si nu am citit cu atentie.Imi pare rau! E bine?

| Cosmin86 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Singurul shake proteic mai bun decat mancarea se face cu aparatura de zeci de mii de euro, care separa proteinele din mancare ( si pentru care evident, tot mancare iti trebuie ).

Shake-urile facute in casa sunt practic un "terci" din alimente amestecate, si nu vad de ce ar fi mai eficient sa le amesteci decat sa le consumi normal

| DARCEINGEĂL a răspuns:

Nuci facute marunt cu un tocator, etc. Alte fructe: capsuni, mandarine, portocale, dar NU MULTE. Contin fructoza si te ingrasi. E bun sa mananci cateva mere, banane, portocale. Dar nu sa bei un litru de suc din portocale pentru ca asta inseamna sa mananci 3-4 kile de portocale. Ai inteles ideea. Nucile contin 650 de calorii/suta de grame. Nu pune 200 de g de nuci ci 50 pentru 2-3 shake uri plus ca e foarte scumpa. 25 de lei kg.
Treaba e ca poti sa pui orice in shake dar sa fie cu moderatie.