Depinde si de inaltime... daca esti mai inalta decat cantaresti atunci nu e o problema...
Eu stiam ca trebuie sa ai inaltimea cu cel putin 10 cm mai mare de exemplu la 62kg sa ai 1.72
Pai uitete pe poza sunt eu
Şi ce să văd? Faţa şi palmele? Nu-mi dau seama din aşa ceva dacă eşti grasă sau nu.
Pai ai zis conteaza cum arati si inaltimea (am 1.75)
. sper că tu nu ai înţeles când am zis 'cum arăţi ' la cum eşti la faţî sau altceva. Referitor la înălţime, dacă e să ne luăm după cifre eşti bine. Deşi, la mine diferenţa între ele este de 15 (se zice că cea potrivită e de 10) şi eu tot mă văd plinuţă. Mnah, nu ştiu, poate e 'un dar ' al fetelor de a fi mereu nemulţumite de siluetă.
Merci mult tie pentru sfat
Nu ai pentru ce! O seară plăcută!
Intrebarea clasica a fetelor,trebuie sa mai slabesc?, am inventat si o zicala:daca vrei sa distrugi psihic o fata, spune-i ca e grasa
nu, draga, e numai bine 62 kg la 1, 75m inaltime.
Bai nene deci mor cand aud asemenea intrebari esti foarte bine la 62 kg o fata doar de la 80-85 kg ar trebui sa slabeasca.
Am 1,75.Dar mi se pare ca 62 kg e mult.A ma vut 72 kg dar am slabit si vreau sa aflu parea baietilor daca ar trebu sa mai slabesc?
Din cate vad eu, incerci sa atragi complimente/aprecieri. Gresesc?
Gresesti eu vreau doar sa aflu raspunsul la intrebarea mea si mai mult nimic.Pe mine alt ceva nu ma intereseaza, doar vreau un raspuns concret si atit
Atunci iti cam place sa afli raspunsul la intrebarea ta, daca ma intelegi. ""
Eu pur simplu ma complexes din cauza greutati si de asta vreau sa aflu si parerea celor lanti
mikaguapa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: