Esti mult prea mic pentru sala!
la 14 ani, esi afara si bate mingea 2-3 ore pe zi si faci o gramada de muschi pe gratis chiar!
Da-i inainte cu tupeu pana faci o luna apoi 3 antrenamente pe saptamana a cate 2 grupe cu o zi pauza intre ele.
2, dar de obicei nu fac 3-4 repetari, este esential sa faci de ex 15 a cate x repetari?
15 ce exercitii? e prea mult
Adica tu in 2 ore lucrezi biceps triceps trapez abdomen piept spate coapse gambe si antebrat?
Ai doar 14 ani.
E foarte bine ca faci un sport dar nu trebuie să exagerezi cu greutățile pentru ca vei ramane mic de înălțime.
Dacă ești ambițios, în câteva luni vei vedea efecte destul de mari.
Baftă în continuare.
E devreme pentru sală. Ai dabea 14 ani, dacă faci sală nu vei avea rezultate mari, eu m-am apucat de la 15 ani şi sincer regret, că aş fi putut să îmi petrec timpul altfel, nu m-am ales cu rezultate wow acum am 17 ani dabea după un an jumate a început să se cunoască diferenţe. Şi nu, nu e că am facut eu ceva greşit sau nu am respectat anumite chestii, e din cauza vârstei, recomandat ar fi să te apuci de sală pe la 16-17 ani, când ai corpul numai bun de sală, aşa de acum îţi vei pierde timpul, şi vei fi dezamăgit. Mai ales că tu lucrezi cu greutăţi, ar fi fi mult mai bine să faci ceva gen carate, box, înot decât sală
Catalintoader2 întreabă: