| tonyc7 a întrebat:

Ati auzit ca celebrul producator de automobile BMW sa produca si biciclete? Ca eu n-am mai auzit asta pana acum, tocmai am auzit la cineva si cred ca nu am auzit bine.
Daca imi poate spune si mie cineva cateva exemple de modele de bicicleta produse de BMW (mai cunoscute asa) il pot crede, altfel nu il pot crede. happy
Dau funda pentru exemple cat mai concrete care se pot verifica printr-un search pe net.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cât de greu o fi sa din search pe Google?

| NLS a răspuns:

Https://www.bmw-faba.de/onlineshop/bmw/bmw-m-cruise-bike#

Si la un simplu search pe net mai gasesti câteva.
Insa nu produc în masa, nu le vei găsi în magazinele de specialitate, a fost produsa o serie mica, si garantat nu sunt produse de ei. Fie au cumpărat un producător mic de biciclete și l-au luat sub aripa lor, fie au comandat undeva un lot și si-au pus numele pe ele.
Toată treaba are un singur scop: reclama.

| tonyc7 explică (pentru NLS):

Https://www.zppays.ml/......ducts.aspx

De modelul asta (care apare in mai multe culori) ce parere ai?
Chiar iti vine sa crezi ca e produs de BMW din moment ce nu apare deloc logoul BMW-ului pe care il stie toata lumea?
Apare un logo pe el, dar nu e al BMW-ului!
Deci?

| NLS a răspuns (pentru tonyc7):

Cea din linkul pus de tine nu are nici o treaba cu BMW, cineva a trecut doar numele BMW pe ea (cineva, sau chiar firma producatoare, Sibog).

In schimb, aceasta are:
https://www.press.bmwgroup.com/......l-mountain

Asta chiar reprezinta ce am zis mai sus:
o bicicleta facuta de un brand ce a fost cumparat si luat sub tutela BMW, sau facuta de un producator in colaborare cu BMW.

| tonyc7 explică (pentru NLS):

Sibog? Eu n-am gasit nicio firma sau companie cu numele de Sibog pe internet.
De aceea inclin sa cred ca Sibog e doar o denumire de model, ales de cei de la BMW pentru anumite biciclete (singura ciudatenie e ca nu exista logoul BMW pe respectivele biciclete, cum pe alte biciclete BMW exista, si ca internetul e foarte sarac in date legat de acest model, Sibog).