| Toni9001 a întrebat:

Ati putea sa-mi spuneti si mie cum e muay thai?

Răspuns Câştigător
| ImmortaluL a răspuns:

Vad ca nu prea esti hotarat ce stil de lupta sa alegi. Muay Thai este un stil tailandez ce implica mult devotament si trebuie sa te tii de el pentru a face o performanta. Aparent este un stil de lupta dur, complex, implica lovituri de pumn, de picior, si de genunchi si cot, aceste din urma fiind considerate arme mortale indiferent cu ce forta le aplici, antrenamentul de asemenea este obositor, dar te ajuta destul de mult, majoritatea spun ca este o arta martiala dar dupa parerea mea inclina mai mult spre un sport de contact, de ring, o combinatie buna ar fi sa faci muay thai combinat cu BJJ sau lupte libere, vei fi super tare intr-o disputa de strada. De asemenea muay thai iti ofera si rezistenta corporala ce te ajuta mult in lupte de strada impotriva unor "smecherasi" care se cred cei mai tari ca fac box sau kick-boxing. Succes.

| Toni9001 explică (pentru ImmortaluL):

Ok, acum m-am lamurit laughing

4 răspunsuri:
| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

E un sport tailandez, foarte popular, care implica cel mai des loviturile de picior (gen low kick)....insa folosesti si pumnii, si picioare, si cotul, dar si genunchiul.

E un sport mai dur ca box-ul, dar mai putin dur ca kick-boxing-ul.....parere proprie.

Daca vrei un sport cu adevarat dur, incearca MMA-ul, adica artele martiale mixte....MMA-ul e de 10 ori mai dur ca celelalte sporturi... SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA.

Bafta insa

| xstrstsarstasrsr a răspuns:

Muay Thay dupa cum a spus si immortalul este un sport foarte dur care necesita mult devotament, dar este si de foarte mare ajutor daca practici Muay Thai devotat nu ai probleme in lupta de orice tip.In caz ca nu ai unde sa practici acest soprt, sau nu esti sigur daca iti place eu iti recomand sa practici Karate.Eu unu practic de 8 ani si i-mi merge bine nu am probleme in orice tip de lupta.

| GimFoo a răspuns:

Te învăț eu cunosc 5 stiluri de arte marțiale