| AntoniaOrman a întrebat:

Atunci cand esti la dieta cand e bine sa faci sport, inainte sau dupa ce mananci?

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Oricum o fi bine tot o sa-ti vina foame dupa asa ca poti manca, dar in prima ora dupa sport ca atunci nu se depune din cate am inteles. happy

| darrio2007 a răspuns:

Si inainte si dupa.

| Tudosa_Simi_1997 a răspuns (pentru darrio2007):

Poti si asa, dar daca faci prima oara sport si dupa mananci, organismul tau depunne niste calorii laughing din cate stiu eu

| darrio2007 a răspuns (pentru Tudosa_Simi_1997):

Asa e.Dar cu anumite restrictii.Nu te pui sa mananci ca ghiolbanul.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Daca faci sport dupa masa ti se va face rau. NekIonutz nu rationeaza, care e diferenta dintre a pune la loc grasimile dupa masa sau le pui si le consumi mai apoi?

| CulturismsiFitness a răspuns:

In mod normal asta tine de ce fel de dieta tii si ce fel de sport te referi. Ca sa iti pot raspunde la intrebarea ta trebuie sa iti spun ca daca faci fitness atunci trebuie sa ai o dieta bazata pe proteine multe si carbohidrati multi. Daca vrei sa te mentii la o anumita greutate atunci inseamna ca ai o dieta bazata pe un echilibru intre proteine si carbohidrati.
Deci daca faci fitness atunci mananca inainte cu 1 ora inainte sa faci sport si cu 30 minute dupa ce ai terminat antrenamentul.
Daca vrei sa te mentii la o anumita greutate atunci mananca doar inainte de antrenament cu 1h. 1h30m

| Flynn2001 a răspuns:

Inainte, iti poate fi rau daca faci sport dupa.

| Andrei5020 a răspuns:

In primul rand nu prea ai cum sa faci sport fara sa mananci, dar nici imediat dupa ce ai mancat, deci nu prea conteaza daca esti la dieta sau nu

| Tudosa_Simi_1997 a răspuns:

Cand esti la dieta e bine sa mananci prima oara si dupa ce ai terminat de mancat ar fi bine sa stai 30 min, iar dupa acele 30 min sa te apuci de sport. Funda?

| Andreeasd a răspuns:

Am tinut si eu dieta si faceam sport zilnic si dupa masa dar si inainte. Nu este vreo regula. Poti face cand doresti, rezultatele oricum vor fi vizibile

| NekIonutz a răspuns:

Daca mananci dupa ce faci sport o sa pui la loc grasimile. ti-as recomanda ca sa faci sport dupa masa