Oricare putea câștiga că sunt 50/ șanse, eu am văzut un rezumat, ambele au făcut un meci extraordinar
Ti-am zis ca meciul va fi foarte greu,, surprinzator Inter a fost echipa ceva mai buna, a avut ocaziile mai mari dar au avut ghinion pe cand City a fost mai pragmatica, presiunea a fost de partea lor si s-a vazut ca au jucat crispati mai ales fundasii si portarul care au dat niste pase direct la adversar in prima repriza care puteau fi finalizate in plasa dar s-a precipitat si Inter, presiunea e mare intr-o astfel de finala cu o miza foarte mare: Trofeul UCL.
Nu ma asteptam sa joace chiar asa bine Inter aseara, imi pare rau de ei, a fost echipa mai bine organizata pe teren, au jucat inteligent mai ales in prima repriza si nu au dat absolut niciun spatiu celor de la City sa-si faca jocul si au jucat pe contre asteptand greseala adversarului, exact asta anticipam de la ei si le-a iesit pe moment, asta pot zice despre prima repriza, s-au tatonat si studiat, City nu-si putea impune ritmul, desi a avut putin initiativa, Inter a continuat sa se apere foarte bine, au avut cateva contraatacuri destul de periculoase dar n-au reusit sa le concretizeze, cea mai mare ocazie a Interului a fost ratarea lui Barella cu poarta goala la degajarea portarului Ederson direct in picioarele lui, a dat-o-n balarii, la City cea mai mare ocazie a fost sutul lui Silva care a trecut pe langa poarta atunci cand a venit din banda stanga spre centrul careului, faza din minutul 1. Repriza a 2-a fost cam la fel pana la gol, au ales sa se apere, pana la gol Inter a avut o ocazie mare, aproape imediat golul a venit dupa o recuperare la mijloc, i-au comasat pe interisti in careu, era marcaj om la om iar mingea a sarit dintr-un jucator al Interului direct la Rodri care era cel mai avantajat ca pozitie fiind in centrul careului destul de liber in momentul devierii, a sutat din prima si a bagat-o in ate.
Inter dupa gol a fost mult mai directa si s-a aruncat in atac, a avut ocazii mari, o bara, o ocazie mare la faza imediat urmatoare, dupa asta Inter a mai avut 3 ocazii mari scoase de portar, mingi care scriau "gol" pe ele, vreo 2 scoase de pe linia portii iar cireasa de pe tort a fost inca o minge scoasa de portar la ultima faza, era golul de 1-1 si intrarea meciului in prelungiri asa cum am anticipat acum cateva zile.
E o finala trista pentru fotbal...au castigat petrodolarii trofeul asta prestigios al fotbalului, dupa ani si ani, dupa peste 1 miliard de euro investiti in echipa asta au luat trofeul cu multa bafta, daca nici de data asta nu castigau probabil nu mai luau niciodata. Sunt multe de zis despre Man City, de cand au fost luati de camilele qatareze au facut multe manevre, felicitari lor pentru trofeu, insa banul a castigat o batalie cu fotbalul, un prim pumnal dat de artificial, asta e abia inceputul, fotbalul nu va mai fi la fel.
Sunt multe de zis despre City, într-adevăr. O bună parte le-ai spus tu. Eu aș mai adăuga că Haaland a fost aproape inexistent, că alții s-au evidențiat – Silva, Rodrigo etc – care au muncit și s-au implicat cu adevărat. Inter ar fi meritat cel puțin un egal, dacă nu mai mult la sfârșitul celor 90 de minute. Sunt de acord și eu că fotbalul nu va mai fi la fel. Și asta e trist. A devenit deja o bătălie în forță, cu faulturi și îmbrânceli le tot pasul. Meciul din semifinală cu Real a fost încă unul frumos, deschis, un meci menit să ne reamintească de fotbalul de odinioară, un fotbal pe care n-o să-l mai prea vedem de-acum înainte. Păcat!
Haaland a fost inexistent pentru ca el in general el e genul de atacant care iti apare in gura portii, e un marcator, o masina de goluri iar pentru asta trebuie sa-i vina mingiile de la mijlocasi. Interul a reusit sa tina tot mijlocul lui City aseara, KDB a fost sters, s-a si accidentat si a iesit de pe teren. Tot jocul lui City se bazeaza pe mijlocasi, daca ii anhilezi atunci si Haaland va fi anihilat, aseara fundasii lui Inter aproape ca nu i-au dat nicio sansa norvegianului, l-au marcat exemplar, nu i-au dat spatii. Inzaghi i-a predat fotbal lui Guardiola meciul asta insa Guardiola a fost mai pragmatic, sincer eu ma asteptam sa joace asa italienii in finala, le-am anticipat miscarea, Man City e usor de citit ca stil.
Cand am zis ca fotbalul nu mai e la fel ma refeream ca deja au ajuns echipe din plastic sa castige trofee importante in fotbal, echipe finantate de state (Qatar, Emirate), oligarhi rusi etc. Banul a distrus fotbalul.
Sincer o fost destul de fain meciul dar semifinala cu Real bine zici ca a fost mai frumoasa
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: