| 4evergentleman a întrebat:

Au șansa cei de la Farul în preliminariile Champions League sa treacă de cei de la Sheriff Tiraspol? Au făcut ceva transferuri tari cei de la Farul?
Rapid București nu joacă ediția asta nici măcar în Conference League nu!?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Rapid nu joaca in Conference League pentru ca a iesit pe locul cinci in playoff, loc care e in afara cupelor europene.
In legatura cu Farul, totul depinde de ei.Nu imi place ce transferuri au facut vara asta(jucatori de la echipe retrogradate)dar daca joaca ofensiv, cu curaj si fara inhibitii pot ajunge departe in Europa anul asta.
Cred ca nici Hagi nu ar vrea sa se faca de rusine in Europa.

20 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Forza Steaua!

| timidu89 a răspuns:

Nu cred sa aibă șanse, zicea Hagi ca aduce brazilieni, o adus doar gloabe. Nici o echipa nu prinde grupele anul ăsta.

| 4evergentleman explică (pentru timidu89):

Prosti laughing nu o sa ia bani grei daca nu intra in grupe și ne uitam din nou la alții la tv.
Ce mai faci ești bine cu piciorul? Cu problemele ce le aveai? Te-ai mutat in Timișoara?

| timidu89 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Sunt ok, mai am ceva dureri când merg foarte mult. Trebuie sa vin sa îmi faca și în zonele unde am dureri acum. Ca la Deva nu vor sa îmi facă fizioterapie... Nu, nu m-am mutat. Hagi a păcălit fotbalul as zice, sezonul ăsta o să se vadă valoarea adevărată a Farului. Eu nu înțeleg un lucru, de ce Alibec a ieșit jucătorul anului? Nu cred ca a dat mai mult de 15 goluri, pe când Dugandzic a avut 22.

| 4evergentleman explică (pentru timidu89):

Pai daca farul a ieșit campioana și rapid nici în cupele europene nu sa calificat ce sa mai vorbim,la noi fotbalul consta în alte principii tare atipice. Alibec este și un jucător de națională și de aia și vâlvătaia asta este un jucător favoriat de presă de opinia publică,de sportul romanesc fiindcă a ajuns și la apogeul finalei carierei,nu o sa mai joace multi ani,nu o sa mai câștige campionate,la națională nu performeaza nici el nici naționala,atâția ani a fost un jucător talentat dar în umbră, într-o poziție obscura a fotbalului românesc acum din nou și-a revenit,a jucat a marcat a câștigat campionatul și toată atenția e oferita lui,atenția care era în așteptare de mult,care era în stand by,a fost un jucător turn off mukti ani desi avea potențial deosebit acum a ieșit la rampă cu evoluția lui și pur și simplu e văzut că un erou,mai e și român pe deasupra ăla e altceva. A contribuit probabil mult în câștigarea meciurilor,a intrat decisiv a marcat,a ajutat mult echipa in momente decisive,grele. Rapid e in întuneric nu a făcut nimic realizabil și de aia nu se vb despre acel jucător,nu joacă în Europa nu ne va reprezenta. Probabil a avut evoluții mai bune decât celălalt jucator care multe goluri le marca din penalty, apropos sunt rapidist dar îmi place să fiu corect! Și ăla de la rapid e posibil sa îl transfere,sigur o sa primeasca o sumă buna pe el sau se va rezuma la a face performanță în a tine jucătorii in lot și nu îl va vinde,dar e un jucător ce a ajutat mult rapid dar cu un jucător nu faci lucruri miraculoase nu schimbi o echipa care e liosita de motivație și talent,ambiție și nu e consecventa,e imatura. Cu o floare nu faci primăvară.
Farul e in vizorul tuturor și de aia, dar nu va câștiga cu sherif, nici o șansă! Cu echipele noastre de paie joaca echipa lui Hagi bine cu alea din Europa echipele noastre se fac de râs cu echipa no name, necunoscute, modeste.

| timidu89 a răspuns (pentru 4evergentleman):

A luat de la fcsb pe Cristea și Oaida, Cristea sa zicem ca e ok, dar celalalt e varză. Măcar nu a luat de la retrogradate precum Farul.

Răspuns utilizator avertizat
| Slv07 a răspuns:

Nu stiu ce anume a vazut HAGI la cele 9 transferuri sau cate au facut, toti liberi de contract si de la echipe retrogradate in care au jucat o repriza intreaga maxim, poate reincalzeste el ciorba cum face de obicei, singurul care mi s-ar parea ok ar fi ala care a jucat la Montreal, Bassong, in rest slabe achizitii! asa la cum arata Sheriff Tiraspol sansele sunt 50% 50% insa avem toate sansele sa fie eliminate TOATE ECHIPELE romanesti, toate au meciuri extrem de grele, nu mai zic de CFR

| 4evergentleman explică (pentru Slv07):

Nu suntem în stare să o batem pe dudelange și alte echipe no name cu asta eu nu cred că avem nici o șansă, suntem varză în Europa și echipele no name ne elimina laughing

| 4evergentleman explică (pentru Slv07):

Prosti,cu transferurile alea o sa ne facem de ras din nou în Europa, doar CFR ne-a spălat de rușine, echipa asta merita respect!

| Slv07 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Bine ca va duce Mandolina ala in europa cu italienii lui adusi din serie C-D laughing

| 4evergentleman explică (pentru Slv07):

Nu o sa mai daca nici CFR nimic,dar zic că ea e singura care ne-a spălat de rușine, eu nu sunt CFR-IST, dar sunt integru, obiectiv, tin.cu dreptatea. Eu sunt rapidist și așa voi muri.

Răspuns utilizator avertizat
| Toyota33 a răspuns:

Da!