| Constantin_Radu_1994 a întrebat:

Auziti merita sa cumpar adidasi nike mercurial cu 109 ron? nu stiu daca sunt originali, dar va arat si un link de unde vreau sa ii cumpar. Merita in sine produsul ori nu merita din cauza materialului?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel putin mie nu mi se pare ca ar fi pielehappy
Oricum suna-l pe el si intreaba-l, ia-te dupa vocea lui, daca se balbaie e clar ca minte oricum I-ai ca asa model nu am mai vazut si sunt frumosi!
Oricum mai bine iei noi cu 200lei, poate aceia au un defect.
Sper ca te-am ajutat!:*
Funda?:*

| myhay181 a răspuns:

Merita

| Constantin_Radu_1994 explică:

Nu ma intereseaza sa fie piele, ci sa fie buni de fotbal stiu ca sunt fake ca au chestiile alea japoneze. am vazut la 2 milioane si ceva fara alea chinezesti pusca mea si erau alta culoare

| ShopSport a răspuns (pentru Constantin_Radu_1994):

Acel model este contrafacut. Daca iti asumi riscul sa ii porti doar de cateva ori, poti sa incerci acel model la 110 ron. Insa, noi iti recomandam sa maresti putin bugetul pentru un produs original, ce te va tine mult mai mult. Cel mai important este faptul ca un produs original iti ofera un confort sporit.

Avem in stoc cateva modele de mercurial. Atentie! Nike Mercurial nu sunt fabricati din piele.

www.shop-sport.ro

| Florin_Razwy_1983 a răspuns:

Salut,ti-ai luat pana la urma adidasii? As vrea sa-mi iau si eu acelasi model, la acelasi pret si voiam sa stiu daca esti multumit.Am vazut originali la un pret dublu, dar nu joc atat de des incat sa merite investitia PS: la prima vedere arata destul de ok.Mersi!