Auzi, serios daca nu imi poti da un raspuns bun de ce mai comentezi?
Pentru că dacă tot faci atătea exerciții, de ce te îngrijorezi?!?!?
Pai pentru ca sunt la un fel de dieta si na am zis sa mananc doar o gogoasa asa de pofta cand colo am mai bagat in mine vreo 3 si totusi acele 387 de calorii arse de la P.G.F mi se pare putine cand gogosile au vreo 210 calorii.Deci am mancat 840 de calorii ( astea fiind doar gogosiile ) mi-e frica sa calculez si restul.
O mică abatere de la regulă nu face nimic.
Cu timpul se pierd. Sau mănânci mâine mai puțin.
Ho băăă disperat-o, dacă mânânci 4 gogoşi într-o zi crezi că pui 5kg de grăsime? Mai uşor cu obsesia asta.
Si din nou : Omule daca nu poti da un raspuns bun de ce naiba mai raspunzi?
E un răspuns foarte bun. Da eşti tu cam proastă.
Ah scuza-ma scumpete, cred ca m-ai confundat cu tine!
hai du-te si suge *** in continuare libelula imflamata de constipatie n-am chef de raspunsuriile tale idioate asa ca tine-le pentru tine
Pai 1 ora de alergat e echivalenta a 1000 calorii.
Iesi alearga, date cu rolele-bicicleta, sari coarta. etc sunt foarte multe moduri sa arzi caloriile.
DAR trebuie sa ai grija si din ce mananci ..Lasa gogosile si mancarile cu multe calorii sau cele grase.
Lasa sucurile cu acid, chipsurile tot ce inseamna E-uri.
Incearca o salata in locul lor sau fructe. si apropo cand iesi sa alergi nu iesii ne-mancata pentru ca asa nu vei slabi.
Corpul nu v-a mai avea energie sa arda caloriile si asa vei face efort pe degeaba.
Sper ca am fost de ajutor
Bafta!
Hmm, mersi de ajutor! Doar ca citisem undeva ca, dimineata este cam cel mai indicat sa faci sport ca arzi cu 20% mai multe calorii dar trebuie sa faci asta pe stomacul gol si dupa o ora sa mananci.
Intreaba un nutritionist, si uitete un pic pe net.
Dupa ce ai vorbit cu un nutritionist ai sa-ti schimb parerea doarece :
Organismul daca nu il hranesti si faci doar sport o sa se " hraneasca " cu muschii tai. la propriu