Afli foarte usor uitandu-te la clasament, au ajuns pe locul 1 facand mai multe puncte decat adversarii.
Nu e asa simplu, depinde ce jucatori s-au transferat, ce antrenor au, etc, o echipa slaba nu se ridica din senin in top.
Stiu asta, nu trebuia sa-mi spui, doar ca au ajuns pe locul 1 facand mai multe puncte decat adversarii si asta au putut-o face doar jucand bine, asa ca inseamna ca au jucatori buni.
La sfarsitul campionatului o sa vedeti pe Real Sociedad terminand pe loc de Europa league.
Drept sa spun nu ma intereseaza cine o sa castige campionatul in Spania si nici clasarea echipei Real Sociedad. Am raspuns doar la intrebarea utilizatorului, dat fiind ca urmaresc putin si campionatul din Spania.
Atat Barca cat si Real sunt varza, ar cam fi cazul sa mai ia si altii campionatul in Spania ca astea 2 au dus furtul la rang la arta.
Prin perseverenta, sociedat e o echipa cu traditie in urma cu cativa ani se lupta mereu la titlu apoi brusc s-a dus ca țiganul la mal. pai cine ai vrea Barcelona sa fie? / O mai avut momente bune sociedat da sa înecat.din punctul meu de vedere atletico Madrid va câștiga campionatul sau tot Real Madrid.
waXonwaXoff întreabă:
ForeverWarrior întreabă: