Acasa la tine, stai in maini pe langa un perete(asta ca sa te poti sprijini de perete), si dupa ce ajungi sa reusesti asta bine de tot, tot in momentul in care stai in maini, lasi usor capul pe podea, si te asezi pe crestetul capului, bafta!
Pui capu' in pamant si mainile lanaga cap(spre fata nu spre spate) nu chiar lipite, apoi impingi usor in pamant cu mainile, apoi indrepti si picioarele si aia e, te sprijini cu mainile si te lasi inspre fata, nu pe spate ca poti sa cazi, poti sa incerci la un perete mai intai.
Aici gasesti si un tutorial:
http://www.youtube.com/watch?v=pO0J_CP9JEc
Spune-i profesoarei/profesorului de sport sa te ajute, nu o sa iti dea o nota proasta daca nu poti!
fundita?
Pai profu a spus ca cine nu poate sta in cap ramane repetent...
el e foarte sever...
Faci cu mainile si capu un triungi, apoi iti ridici picioarele pe coate si ridici incet, incet, n-o sa iasa din prima, dar sper ca vei reusi...
Cel mai usor e sa pui in casa ceva moale(perna sau saltea...) si cand stai in cap incearca sa stai cat mai drept/dreapta (ca si cum ai sta in picioare) eu fac asta aproape zilnic si merge dar daca esti incepator/incepatoare e bine sa stai langa perete, sper ca ti-am fost de folos funda?
Mergi la medic si cere o scutire medicala, asa am facut eu pentru ca profu' ne punea si pe noi fetele sa facem acelasi lucru ca baietii, ceea ce nu puteam.Sau exerseaza acasa,in pat,sprijinindu-ti picioarele de perete, eu asa am invatat, dupa un timp indelungatde exersat!
Salut.pui capul pe pamant. apoi pui mainile la vreo 10 cm dupa locul unde ai pus capul.iti ridici un picior apoi celalalt.intinzi picioarele si gata