| TheQuestionQuestionQuestion a întrebat:

Ba deci imi vine sa ma sinucid.Fac si eu o saptamana de pauza si buf dau aproape 10 kile de masa musculara jos.Inainte aratam ca un tan,acuma de ma vedeti arat ca un incepator ce a luat o luna proteine. Oare din cauza ca nu mai folosesc creatina si proteina? Sau ce mama dracului ca nu pot intelege, azi toata ziua am plans de nervi si am avut ganduri sa-mi zbor creierii.Da.Pentru 10 kile imi zbor creierii.Ce ar trebui sa fac sa imi dezvolt cutia toracica adica sa fie mai mare, la fel si soldurile?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistit, nu merita absolut deloc chinul, plansul si supararea. Masa musculara nu conteaza pentru nimeni, conteaza doar cat esti de inteligent, de cult si de bun la suflet. Restul sunt prostiute de adolescenta, care trec ca si cum nu au fost si nu influenteaza nicium viata ta. E ca si cum ai plange ca ti s-a stricat masinuta preferata, viata ta va fi la fel de buna si fara masinuta. Investeste in lucruri importante cu adevarat. E frumos sa ai un corp frumos, dar nu trebuie sa faci sacrificii pentru el, nu conteaza practic deloc, nu iti va aduce nici dragoste, nici fericire, nici succes in viata sau in cariera. E doar ceva frumos si lumea e plina de maruntisuri frumoase. Sunt importante, dar importanta lor este una minora si de moment. Sincer, sa iti faci atata sange rau pentru o prostiuta de copil rasfatat, e o prostie. Pierzi timp pretios, pana la urma in timpul pierdut mai bine faci din nou sport, citesti o carte, inveti ceva folositor.

| WaterDrop a răspuns:

Din pacate, singura modalitate de a-ti dezvolta cutia toracica si soldurile, este sa iei 10-15 carti si sa tragi cu ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teatru de doi lei. Nu sinucidere. Doamne ce oameni tampiti. Ia-ti antrenor si ai rezolvat problema. Tu probabil vrei sa arati ca The Rock, dar stai numai in fata PC-ului. Geez.

| TheQuestionQuestionQuestion explică (pentru anonim_4396):

Nu am nevoie de antrenor, nu pricepi, eu fac sala 5 zile pe saptamana deci nu stau in fata calculatorului, problema mea este ca slabesc 8 kile pe saptamana doar stand toata ziua si mancand.

| annakarenina a răspuns:

In primul rand, ca sa obtii ceea ce iti doresti, trebuie sa fii calm cand muncesti pentru asta, intotdeauna vor exista si obstacole. Din pacate, ceea ce ti s-a intamplat este din cauza proteinelor si a creatinei, acestea iti dau metabolismul peste cap, odata ce nu le mai iei sau nu mai faci sport, iti cauzeaza mari probleme de sanatate. Cel mai bine este sa iei nutrienti care sa te ajute in legatura cu sportul din mancare. Acum, cea mai buna solutie este sa mergi la un nutritionist pentru a te ajuta, iar daca il asculti, iti vei reveni.