| devil2279 a întrebat:

Baa ce dracu am? crying Fac lupte de vreo 5 ani si toata vara n-am fost la antrenament si mi-a disparut forta de ma bat si aia mai incepatori (de 1 an, 2 ) nici viteza numai am? De cE, ca mor crying. nu am nici energie nu-s stiu de ce, eu vreau sa lupt dar parca nu pot.Nu am viteza si nici forta numai am si aveam mai multa ca toti. Si ce sa fac sa imi fac suflu ca obosesc repede,nu chiar, dar oricum nu am energie, parca sunt mort.De cE?

Vreau sa mor crying. Ce se intampla cu mine? Va Rog Spuneti-mi. Sau macar ce alimentatie sa am,poate ca e din cauza asta, avand in vedere ca nu mananc dimineata, doar un mar ceva, la 2 incep antrenamentul. Cand ma lupt cu aia de la sala ( pe care ii faceam inainte, in clasa a 9a ) acum cand pun mana pe mine parca au forta de 10 ori mai multa ca mine. De CE? crying sad crying sad.

8 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Evaziv zice bine.

Pe lângă asta ai putea încerca să mânci ceva mai mult dimineaţa, să ai mai multă energie happy
Lasă că după câteva săptămâni o să-ţi revii, că n-au cum să plece muşchii şi experienţa din tine.

| maryus24 a răspuns:

Daca vrei sa mori nimeni nu iti sta in cale (executie, strangulare etc ) in privire cu luptele reluaze antrenamentele si vei primii rezultate bafta

| Psychic a răspuns:

Nici un raspuns de pana acum nu e complet.In primul rand fa-ti niste analize sa vezi daca nu e ceva organic(boala). Daca analizele sunt ok, cauta pe net alimentatie pentru sportivi. Sfatul meu e sa mananci cat mai putin dulce.Stii cum e, unii zic sa iei inainte de antrenament ceva dulce sa ai energie.Nimic mai fals! Dupa un mic boost de energie, iti scade glicemia mult dupa care te simti ca o carpa.Aia cu increderea poate e valabila, poate ai dat peste unul mai in forma si cand ai vazut ca te-a dovedit ti-a scazut moralul, dar eu nu cred ca e asta. Oricum, daca te antrenezi, e ok.Chiar daca o sa fii infrant, sa te gandesti ca dupa mai multa munca o sa fii iar pe locul care trebuie, nu e nici o problema sa "o mai iei pe coaja" din cand in cand. Asta te maturizeaza fizic si psihic, te ajuta.
Multa bafta!

| TeamLana a răspuns:

In primul rand, daca chiar vrei sa fii bun in ceva nu trebuie sa iei 'pauze'... si chiar daca iti iei pauze, trebuie inca sa te antrenezi...
Eu de ex. sunt la dans sportiv, si mereu imi repet coregrafiile ca sa nu le uit. happy
Trebuie sa te mentii in forma... Sa alergi, sau sa faci miscari prin casa happy
Fundita? puppy dog eyes

| evaziv a răspuns:

Tot ce ti-a disparut este increderea in sine.Cand o recapeti o sa-ti dai seama ca am dreptate.

Răspuns utilizator avertizat
| razanion a răspuns:

Ce lupte faci

Răspuns utilizator avertizat