anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Barca sau milan? de ce?

10 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

E meci greu. Dar la cum a jucat Milan acasa cred ca are sanse si pe Camp Nou sa ii bata pe cei de la Barca care sunt favoriti si normal ar trebui sa se califice deoarece joaca acasa.Cred ca va iesi un egal si se duce Milan-ul mai departe ori asta ori castiga Barca ( 1/x)

| Rukhsandra a răspuns:

Barca e cea mai buna!

| NemNUZ a răspuns:

Milan pentru ca tin cu Real Madrid intelegi nu? laughing

| Castiel a răspuns:

Niciuna. pentru ca nu-mi pasa

| OmuFoarfeca a răspuns:

AC Milan o cunoaste destul de bine pe Barca a jucat 3 meciuri pana acum cu ea.Si Marseille

| Pitbull305 a răspuns:

Milan pentru ca e preferata mea si pe Barca nu o suport.

| Magnifico a răspuns (pentru Pitbull305):

Nici mie nu imi place Barca foarte mult...nu merita toata atentia si toate laudele, nu este nici cea mai buna echipa, nu are nici cei mai buni jucatori.
Toti spun ca vezi doamne cea mai tare nu are adversar si nu mai stiu ce.Total pe dos! Sunt praf! Nu au avut ei norocul sa dea peste o echipe in stare buna dar sa vezi ce vor pati cand va veni acel moment (sunt convins ca Real ii va bate, la fel cum si Milan, si Manchester U sau C ori Chelsea si multe altele daca ar juca la nivelul maxim i-ar sfarma! Dar imi scapa motivul pentru care nu ii abordeaza asa si nici nu gandesc asta...

| MrOvidiu a răspuns:

Barca, deoarece e cea mai buna echipa si a dovedit asta castigand Champions League

| Rosimina a răspuns:

Barça PENTRU ca asta e ECHIPA mea love struck laughing

| lefterioan a răspuns:

Barca are cea mai buna echipa din UCL dar cred ca de data asta o să bată pe Milan destul de greu la lovituri de departajare

Întrebări similare