| Andretti a întrebat:

Barcelona este cea mai buna echipa a tuturor timpurilor ma refer echipa nu individualitati aia cred ca ar fi Realu in 2003-2004 dar parca a cam inceput sa ma plictiseasca rau jocu barcelonei parca mai frumoasa a fost generatia Ronaldiniho Etoo deco barcelona de acum e cam previzibila multe pase plictiseala. voi ce ziceti

6 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Daca te uiti atent si iti place fotbalul nu o sa te plictisesti
da echipa cu etoo ronaldinho, deco era spectaculoasa dar nu ca cea de acum

| Intruder19 a răspuns:

Nu cred ca face un joc plictisitor,unde pe parcursul jocului are posesie dubla fata de echipa adversa, Barcelona joaca un fotbal frumos, isi creeaza multe faze de gol iar messi se evidentiaza foarte mult prin invidualizarile lui.

Răspuns utilizator avertizat
| treipuncte a răspuns:

Asa juca si steaua in 86

| eu17 a răspuns:

Barcelona nu poate sa te plictiseasca, de exemplu mie in finala mi-a dat o linsite ca si cum as fi vazut in reluare meciul, dar sunt si momente care fiind condusa ataca pana in ultima secunda si speri ca va reveni, de multe ori revine, atunci e cea mai mare bucurie.te salut

| bigelcid a răspuns:

Previzibila? nu, tocmai asta nu e. Fiecare jucator are mereu mai multe variante de pasa. Nu mai e ca pe vremuri, ii pasau toti lui ronaldinho care tragea toata defensiva dupa el pana la corner si apoi centra.jocul barcelonei a fost ce-i drept plictisitor in meciurile cu Malaga si Deportivo de exemplu, dar cu Manchester nu.