Asteapta-te sa primesti raspunsuri subiective Eu unul prefer Real Madrid si, evident, pe CR7. Barcelona nu imi era la suflet inca de pe vremea lui Ronaldinho, Eto'o, Belletti, Deco, Larsson, Marquez si cine mai era pe acolo, de pe vremea cand bateau Arsenal in finala Uefa Champions League si aveau acele celebre dueluri cu Chelsea (cand Mourinho parjolea terenul, ma rog, e alta poveste, nu intru in detalii). Lipsa de simpatie pentru ei s-a acutizat atunci cand s-au calificat scandalos tot impotriva celor de la Chelsea in finala UCL, fiind ajutati clar de arbitru (Tom Henning Ovrebo il chema). Aceasta lipsa de simpatie s-a transformat in ura cand ii vedeam cum simulau si cum se prefaceau si cum puneau presiune pe arbitru in special in duelurile cu Real Madrid (au ramas celebre simularile jenante ale lui Sergio Busquets). Guardiola era antrenor pe atunci, el ii indemna sa recurga la asemenea tertipuri. De aici probabil si antipatia mea fata de el si fata de echipele pe care le antreneaza. In prezent, nu mai sunt atat de pasionat de fotbal, Barcelona mi-e oarecum indiferenta. Mai castig pe ei la pariuri cand ii joc. Legat de Messi, chiar daca toata lumea spune ca Ronaldo este arogant, eu il vad pe Messi mult mai al dracu. Probabil Messi are un mic plus din punct de vedere fotbalistic, insa asta nu ma impiedica sa-l simpatizez pe portughez. Legat de Real Madrid ca tot nu am spus nimic, am inceput sa-i simpatizez atunci cand antrenorul meu favorit, Jose Mourinho, si unul dintre jucatorii mei favoriti, Ricardo Kaka, au ajuns la ei. Pe langa asta, chiar practicau si inca practica un fotbal foarte frumos, un fotbal pe care de multe ori il numesc "arta".
ARSENALUL! Thierry Henry, clar! Daca este sa aleg dintre cele doua, as alege-o pe Real, stii cum se spune :''dusmanul dusmanului meu''. Amandoi sunt jucatori de valoare, nu am nimic de reprosat ca talent vreunuia!
Nu prea stiu nimic despre echipele astea. Dar daca as fi microbist as alege Real.
Ambele cluburi sunt foarte bune. Cele mai bune din lume. Idem acei 2 jocători, cei mai bine plătiţi din lume.
Asta intelegi din fotbal, ca arata nu stiu cum un jucator? Messi e mic de il bagi in sac si fugi cu el pe strada si rupe fotbalul in 2. Esti fata, nu? Fetele sunt ''fane'' Ronaldo, Neymar si nu mai stiu ce jucator care mai mult pozeaza pentru modeling decat sa joace fotbal. Este jucator fabulos Ronaldo, dar nu asa se claseaza un jucator!
Ok, cum spui tu, nu mi-e ciuda, dar pare ciudat cum ii claseaza fetele pe jucatori!
wqreqwfsaddwqa întreabă:
Deex1288 întreabă:
Cipi1212 întreabă: