| xAlecs a întrebat:

Baschet sau Fotbal?

Răspuns Câştigător
| Andrei2343434343434343 a răspuns:

Basket logic love struck

14 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Baschet.

| Niiiicu a răspuns:

Fotbal:happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandouabig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa joc : baschet
Sa privesc : fotbal
laughing

| ThePoet a răspuns:

Fotbal!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ThePoet):

Ba te-am prins? Dami id tau de mess dacaa esti tare sa vorbim hai sa tte vad ma m-o suspendat contul ma? Sa te aud ce ai raportat ma ca te-ai facut de rusinelaughing Hai ma pa ca iti dau ignore si daca vrei imi dai id daca ai curaj prin mesaj daca nu esti fata da-mi id prin mesaj laughing Ti fricalaughing

| ThePoet a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor ti-am dat ignore pentru ca esti un copil cu care nu am ce discuta. Nu te-am raportat pentru ca nu am nimic cu tine, esti prea inferior mie. Nu m-am facut de rusine absolut nimanui. Ai impresia gresita ca cineva urmareste conflictul tau cu mine. Daca imi dai ignore n-am cum sa iti dau mesaj oricum deci te contrazici pe tine. Esti defect si crede-ma esti si mai defect daca crezi ca mi-e frica de tine bai, recas. Pot sa ma urc in tren si sa vin la tine-n sat si sa te iau de gat acolo la crame, n-am treaba. Ai vrea? laughing Ia tremura putin, ok?

| Th3Unknown a răspuns:

Baschet

| loveanime059 a răspuns:

Basket love struck

| HoTSaucE a răspuns:

Pentru mine este si va fi baschet intotdeauna:X

| yocata10 a răspuns:

Baschetul te dezvolta mai tarewinking fotbalul pentru mine e mai furmi, adica parerea meawinking

| FortaSteaua2012 a răspuns:

Fotbal.

| NinjaMan123123123 a răspuns:

Te sfatuiesc sa alegi care iti place mai mult dar dupa mine ti-as zice sa incerci PROfotbal

| anonim_4396 a răspuns (pentru NinjaMan123123123):

Te implor ii zici la The poet asta cu copy paste sa-i trimiti te implor:X:X:X:::Ok ascultama imi cer scuze pentru tot nu mai vreau sa ne certam vreau pace daca vrei si tu dar acum tot tremursadsad:9 Nu te rade dar am fost uluit ca ai ghiciti unde sunt cu greseala de 4 km sti unde? Ia id meu de mess Dan. Extrem sa imi zici cevasadsad is paralizat
Il sti pe Gavrilo? Mi-a dat ignore si nu pot!