Eu zic ca nu batem, în halul in care jucăm noi e clar ca nu sunte m de campionate europene, m ai ave m mult de invatat, cu jucatori ca Tătărușanu, chiricheș, si altii care in loc sa șuteze in minge dau ca proștii pe lîngă, e clar adio calificare, cel mult putem spera la un egal chinuit ca ăla cu finlanda, dar altceva nu. Iar daca printr o minune batem insulele feroe azi, m ai departe daca picăm cu Germania s au Anglia e clar ca de una din ele nu v om trece m ai departe, la stilul nostru de fotbal, pase aiurea ca in curtea școlii, e clar ceea ce a fost in anii 80 /90 in materie de fotbal acea generatie de aur cum e numită, cu Popescu, Hagi, Ilie Dumitrescu, etc, nu se va m ai naște niciodată, noi incă nu ave m op echipă bine conturată, cum mereu aud la televizor in comentarii, nouă ne lipseste determinarea pe teren, ne e teamă de adversari, noi(mă refer la noi ca echipă de fotbal) noi ne lăsam dominati de altii, nu dominăm terenul, nu ave m un joc constructiv, cu pase precise, la noi totul e haos, de la primul fluier al arbitrului pină in minutul 90 e haos total, faulturi aiurea, degajări imprecise, lovituri libere date la plezneală, păi cu asa fotbal ne prezentăm noi sau vrem sa fim la Campionate europene sau mondiale? Eu cred ca ave m mult de invatat.
Cred că ne calificăm dar mi-e teamă că la turneul final nu trecem de grupe dacă nu se schimbă ceva.
Ce contează? Contază să fim acolo. România, sporterii români au nevoie de o calificare la un turneu final. Prea puțin mai contază ce facem acolo. Este logic că nu vom câștiga UEFA Euro niciodată.
Nu e logic, Grecia a reușit noi de ce să nu reușim mai ales că de curând eram pe 7 mondial?
Oricum meciul probabil va fi ceva de genul :))
https://www.youtube.com/watch?v=OdZdDZU9dGU
Eu zic că batem.
Dacă nu batem, la revedere calificare. Va fi un baraj extrem de greu, cu nume grele.
Trebuie măcar un 1-0, sau 2-1. Un egal nu ne avantajează sub nici o formă. Am ajuns să ne facem gânduri că s-ar putea să remizăm cu Feorie, suntem de râs.
Contează să ne calificăm, să fim acolo, să participăm. Eu sincer vreau o grupă slabă cu echipe accesibile.
Ei bine un 3-0 (scor de neprezentare) și gata suntem clificați. E bine că am spart gheața măcar în ceasul al 12-lea. Cu siguranță la Euro 2016 nu cred că ne facem de răs sub nici o formă, și putem să scoatem rezultate bune dacă jucăm ca în seara asta. Foarte energici jucătorii noștrii, s-au sincronizat bine. Au fost și momente de ezitare în care oboseala și-a spus cuvântul, dar am trecut cu bine și am știut să ne menținem rezultatul. Aș fi vrut să văt atitudinea asta în meciurile treucte dar acum nu mai conteză, ne-am calificat și gata. Rămâne de văzut în viitor dacă continuăm cu aceiași tactică impusă de Tata Puiu.
Normal, eu ca roman imi doresc sa ne calificam, dar stim cu totii ca in anii precedenti mereu am pierdut calificarea in ultimul moment. De data aceasta o sa ma bucur la ora 20:45 dupa fluierul de final al arbitrului.
Probabil daca o sa ne calificam ( ceea ce sper ) nu o sa facem mai nimic in continuare. De ce? Pentru ca o sa fie,, tata puiu'' pe banca. Daca nu putem sa batem Finlanda, ce pretentii sa avem la Belgia, Turcia si restul marilor puteri?
Am auzit la televizor ca se poate sa il schimbe pe tata puiu daca ne calificam, lucru cu care sunt de acord. Daca il schimba, o sa avem sanse poate mai mari... Imi este teama insa ca il va aduce pe Nea Piti, cu moto-ul lui celebru,, La unu 1-0 no?! Ne bagam cu curu in poarta no?! ''. Acum na, cu D-zeu inainte.
Mi-as dori mai departe sa intalnim echipe cu rang mare in fotbalul international, gen Germania ( actual cea mai buna echipa a lumii ) sau Anglia. Sunt echipe de la care avem de invatat, parerea mea.
Hmm, tin sa precizez ca e contul fratelui meu mai mic Daca ti se pare ca nu mi se incadreaza vorbele la 10 ani care ii are el in poza
sk8terkid12 întreabă: