Nu iau creatina cu zahar sau ceva, pur si simplu o iau dimineata si ce mai mananc eu pe parcursul zilei înghețată, etc. Apropo, eu iau Creatina Micronizata de la Dymatize și te rog să acorzi fundă.
Creatina se ia 5g pe zi si nu are importanță când o iei, eu de exemplu iau dimineata dupa ce mănânc îmi pun 5g de creatina într-un pahar cu apa si aia e. Rezultatele nu atiu ce sa zic, cam dupa 2 luni asa...
Eu bag direct in gura 5gr de creatina si dupa beau imediat vreo jumate litrru de apa azi in a 6 zi de consumat creatina am simit o forta mai mare, daca saptamana trecuta ridicam 50 kg la piept de vreo 7-8 ori acum fac de vreo 12-14 repetari, deci functioneaza
Cam slabut 50kg la piept, eu la 18 ani aveam 60 kg si faceam singur cu 70-75kg.
Bine la inaltimea mea mica 60 kg era bine.
Trebuie sa maresti greutatea cu 10 kg la fiecare serie ca sa cresti. Si dupa ce termini cu bench press, impins la banca, trebuie sa bagi gantere tot asa, incepi cu gantere de 12.5 si termini cu 20 kg, cam atat cred ca poti sa faci tu la gantere.
Pai na sunt la inceput, peste 1 an cred ca o sa imping si 100 kg, cu gantere fac fluturari din plan orizntal cu gantere de 15 kg si la impins din plan inclinat cu 20kg liber vreo 8-10 repetari. Si inca una tu consumi creatina cu zahar sau carbohidrat ceva? Eu am observat ca mai am diaree citeodata sigur e de la creatina dar nuinteleg dc, pentru ca beau minim 3l apa si nici doza de 5gr. nu o depasescc pe zi.
Ma gindeam si eu sa iau de la dymatize micronizata dar din auzite stiu ca monohidrata functioneaza mai bine, dupa ce termin creatina asta trec si eu pe micro. Poti sa-mi zici difereta din monohidrata si micronizata?
Față de creatina monohidrată cea micronizată este pulbere de 100 ori mai fină, se dizolvă mai repede în apă, iar absorpția în corp este mai rapidă, iși face imediat efectul.
Nu iau creatina cu zahar sau ceva, pur si simplu o iau dimineata si ce mai mananc eu pe parcursul zilei înghețată, etc. Apropo, eu iau Creatina Micronizata de la Dymatize și te rog să acorzi fundă.