| Anda357763 a întrebat:

Am 1.66 și 47-48 de kg. Vreau sa imi schimb regimul de viata, în sensul să mă apuc de sport, să am o dieta echilibrată, gata fast food și dulciuri cat mai putine.
Toată lumea îmi spunea să mă îngras, ca sunt prea slabă, bla bla. până am început să ascult..si evident, eram mica, și am incercat sa ma îngras cu mâncarea mamei și fără sport deloc, nu stiu ce aveam în cap..credeam ca asimileze mai repede sau ceva. eiii, am făcut putina celulita, nu se vede pentru ca sunt slabă (În sensul că arat destul de bine).dar eu stiu ca am si e de ajuns ..peste ani și ani, va fi și mai multa..nu vreau.în plus, pe fund mi-au apărut câteva vergeturi (acolo se depune cel mai mult)..sunt puține și nu foarte clare. iubitul meu nici nu le da importanta, nu-l deranjează..la plaja, nu am observat ochi ațintiți asupra lor laughing.dar la fel, pe mine ma deranjează..acum, vreau sa intreb. dacă îmi schimb total regimul, eventual cu un antrenor care să mă învețe ce si cum, există riscul să fac alte vergeturi?
Ps: stiu ca nu dispar, pot doar sa le estompez și să le previn cu niste creme..asta e.
Dacă ar putea să răspundă cineva care stie cum stau treburile.big grin mersi mult!
Nu stiu cat de bine am ales domeniul de încadrare, dar zic eu ca se potriveste.

1 răspuns:
| AnastasiaK a răspuns:

Vergeturile apar cand au loc schimbari rapide, nu prea au treaba cu stilul de viata in sine. Pot sa apara si in timpul cresterii. Daca nu-ti supui corpul unei schimbari drastice (slabire/ingrasare brusca), n-are de ce sa-ti fie frica de vergeturi.