| FReAkAzO1d a întrebat:

Buna Am 1.80 si 60 Kg,deci sunt slab As dori sa iau creatina,chiar daca se zice ca doar umfla muschii,asta este ce vreau,eu fiind destul de slab. Nu merg la sala fac doar acasa,Tractiuni,flotari, am 2 gantere de 10 GK. Deci ce mi-ati recomanda? Bugetul sa nu depaseasca 1milion/luna? Stima

17 răspunsuri:
| kteichd a răspuns:

Http://www.megaproteine.ro/
incearca aici.

| antigoni a răspuns:

Este foarte important ce mananci. Jumatate din rezultatele performantelor tale sunt maracte de hrana. Pentru a-ti creste masa musculara trebuie sa iti aduci aportul zilnic de calorii, care consta in: minim 400 grame carne (carnea de porc si mezelurile trebuiesc excluse...no way in hell sa pui pe tine ceva daca mananci asa ceva), alte proteine: oua (zilnic), ciuperci, peste. Carbohidrati: (orez, cartofi, mai rar paste), lactate (iaurturi degresate, branzeturi degresate) si legume! TREBUIE sa ai o alimentatie curata daca vrei sa depui masa musculara. Si acum despre creatina: intr-adevar ajuta mult, dar numai asociata cu sportul. Fa zilnic cate o grupa de muschi, insisita pe acea grupa...sau fac cate doua daca poti face atata antrenament. Iti recomand creatina care este sub forma de pastile, am auzit de la persoane care au folosit-o ca este buna si costa in jur de 60 de lei un flacon, acum depinde de la ce firma o iei, eu iti recomand Redis happy

| JohnnyBi a răspuns (pentru antigoni):

Deci carnea de porc exclusa? de ce? ca are grasime? fii serios, mananci pui arati ca un pui, mananci porc te faci cat un porc e o vorba a unuia de la sala de la mine. e carne, e buna. bagi la gratar sa se arda grasimea si e 100% buna. tu recomanzi redis? e fara doar si poate cea mai PROASTA firma de suplimente. este fix ideea 2 lei dai 2 lei face. mai bine mai adaugi 20 ron si iei de la pro nutrition, si alea sunt praf, dar macar e un praf mai bun.

| antigoni a răspuns (pentru JohnnyBi):

Hei, omul a zis ca vrea ceva pana in 100 ron pe luna.din partea mea sa cumpere ce vrea. Am spus Redis, pentru ca am folosit din produsele lor + stiu de la altii si in niciun caz nu e marfa de 2 lei, nici macar un baton nu e 2 lei. Carnea de porc nu este recomandata de niciun sportiv, de nicun medic, nici de Cristos. Dar nu mie trebuie sa imi raspunzi, ci celui care intreaba happy

| FReAkAzO1d explică (pentru antigoni):

Aha mersi, tocmai aia e problema la mine, mananc putin si foarte putine din mancarurile necesare le mananc...

| Cosmin86 a răspuns (pentru antigoni):

Ce ai folosit de la redis si ai avut rezultate?

| JohnnyBi a răspuns (pentru antigoni):

Lasa tu ce recomanda doctorii, mie cu carne de porc imi merge foarte bine si analizele mi-au iesit bine, deci lasa teoria si vezi pe pielea ta cum e. ca dupa doctori nu ar trebui sa mancam nimic. hai sa iti zic asa: cellmass de la BSN e 180 ron si te tine cam 45 zile, daca nu chiar mai mult, deci se incadreaza in bugetul lui impartind 180 la 2. produsele redis sunt apa cu faina, ca orice produs romanesc de altfel. eu am incercat 2 luni porcariile alea si era sa vomit de fiecare data cand luam ceva, si nu am avut niciun rezultat. in alte 2 luni cu produse BSN luate sub doza recomandata (ca sa ies mai ieftin) am avut rezultate bune... mai bine strangi de portofel pana faci mai multi bani decat sa ii arunci pe faina cu apa

| FReAkAzO1d explică (pentru JohnnyBi):

Aha.si eu am auzit multe lucruri ok de cellmass
Deci avand in vedere ca nu ma impac prea bine cu mancarea, cu ce ar merge sa iau CellMass, avand in vedere ca stau prost cu mancarea?
Ms de raspunsuri

| antigoni a răspuns (pentru FReAkAzO1d):

Nimic nu inlocuieste hrana, niciun supliment.

| JohnnyBi a răspuns (pentru FReAkAzO1d):

Daca nu mananci bine nu merge cu nimic. pune la punct alimentatia inainte de toate, nu exista ca nu te impaci cu ea, forteaza-te. crezi ca mie imi place sa mananc? imi e sila cand vine vorba de masa, dar trebuie sa o fac, si inca de 5 ori pe zi, desi nici timpul nu imi permite. eu de la 8 dimineata pana la 19.00 sunt plecat de la facultate la sala si de la sala la practica, si tot prind sa mananc. daca nu pui la punct mesele degeaba iei cellmass ala. ca raspuns la ce vrei tu, creatina merge bine cu carbohidratii, deci un supliment de genul gainer e foarte bun. eu merg pe serious mass de la ON momentan, dar gustul e putin aiurea.

| Vlad_Cioran_1994 a răspuns:

Eu zic sa nu cumperi creatina sau alte tipuri de steroizi pentru ca dupa ce nu vei mai folosii si nu vei mai exersa muschii se vor lasa,si sa ai grija cum faci exercitiile ca daca nu le faci corect, ex flotari, tricepsul de la mana pe care o folosesti mai mult se va marii mai mult decat la cealalta, crede-ma din propria experientasad, dupa aceea va trebuii sa tragi foarte mult, mai bine mergi la sala costa vreo 80 lei pe luna si te vei simtii foarte bine, si chiar daca esti slab muschii se vor vedeafoarte bine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Vlad_Cioran_1994):

"creatina sau alte tipuri de steroizi", creatina NU e un steroid!

| Vlad_Cioran_1994 a răspuns (pentru Cosmin86):

Scuze greseala mea big grin

| Adelin_Vlad_1998 a răspuns:

Cea mai mare prostie este sa iei steroizi mai ales injectabil. 1 la mana: trebuie sa continui sa iei pentru ca daca nu lucrezi muschii se vor lasa si vei avea un corp foarte urat. 2 la mana daca nu respecti doza optima de steroizi pot aparea complicatii, pocnirea muschilor sau chiar moartehappy Eu zic sa te apuci de mancat bine dar sa nu exagerezi si sa continui cu exercitiile sportive big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adelin_Vlad_1998):

Cine a pomenit ceva de steroizi? Sau te trezesti vorbind aiurea?

| FReAkAzO1d explică (pentru Adelin_Vlad_1998):

Exact.Nu a pomenit nimeni nimic de steroizi

| talentul a răspuns (pentru Adelin_Vlad_1998):

Omule esti prost? in primul rand vad ca esti un pusti de 98laughing si in al doilea rand cine a pomenit cv de steroizi?happy