| XxRMRJoKeRu29xX a întrebat:

Buna am 11 ani si sunt profesionist in bungee jumping si schi dar acum 1 an am intrat in coma dupa ce eu si echipa am sarit de la 300m in gol si m-am lovit de niste stanci am stat 20 de zile internat am zis sa dau iertari ziua aceea si am mai sarit dar acum o luna mi-am fracturat un brat si parintii mei nu ma mai lasa sa practic sporturi extreme nici macar schii va rog ajutati-ma canditi-va 3 ani din viata mea sau dus me antrenamente zilnice de performanta stateam acolo vreo 5 ore 1 an mi-am petrecut pe sci si 2 pe bungee jumping va rog explicatile parintilor mei sa nu imi interzisca si lucrurile acestea numai lucrurile acestea ma faceau fericit va rog explicatile va rog ma bazes pe voi sau ziceti-mi ce sa fac ca sa ma lase va rog.

7 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Parintii tai nu iti doresc decat binele, de aceea nu te mai lasa. Si sincer, dupa ce de doua ori ti s-a intamplat ceva deloc neglijabil, ar trebui sa stai serios pe ganduri si sa te gandesti ca urmatoarea data cand ti se va intampla ceva, ai putea plati mult mai scump.
Poti face in continuare sport, caci sporturi sunt destule. Poti face jogging, inot, basket, volei, tenis, etc. Sunt o gramada de sporturi. Cel putin pana vei ajunge sa fii major si sa poti lua singur decizia daca sa faci sporturi extreme sau nu. Pentru ca mi se pare foarte greu daca nu chiar imposibil sa iti convingi parintii sa te mai lase. Ar trebui sa te pui si in locul lor si sa te gandesti ce sperietura au tras cand ai patit lucrurile pe care le-ai patit.

| ZvT a răspuns:

Eu zic ca scoala e mai importanta. Din cate vad te cam bate gramatica. Greseala lor a fost ca te-au lasat de prima data.

| Sectoid a răspuns (pentru ZvT):

Da da laughing) cand practici sporturi de astea sa stii ca nu e coool sa faci accidende e cool cand nu ti se intampla laughing sa stiiwinking

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

Http://www.TPU.ro/utilizator/isae TPU NU e facut doar ca sa vii tu, idiot, si sa faci farse la toti. DACA nu te opresti te reportez si o sa-ti fie sters site-ul... Uite si eu am tot in jurul vartei tale,(13) :
1.nu inseamna ca daca robotelul ala handicapat spune sa nu mai pui atatea semne de punctuatie tu nu pui ici un semn si nu se intelege nimic.
2. Spune-le asta:3 ani din viata mea sau dus me antrenamente zilnice de performanta stateam acolo vreo 5 ore 1 an mi-am petrecut pe sci si 2 pe bungee jumping va rog numai lucrurile acestea ma faceau fericit!
3. Daca erai sa mori din cauza asta e normal ca parintii tai vor sa te protejeze! Daca mai patesti de vreo 2 ori acelasi lucru you are dead! Deci mai bine renunta daca stii ca nu te poti,, abtine" sa faci,, accidente"

| XxRMRJoKeRu29xX explică:

Am stiut ca nimeni nu poate intelege si ca o sa ma luati la gluma.

| Sectoid a răspuns (pentru XxRMRJoKeRu29xX):

Nu... deci chiar nu poti venit pe TPU si sa te astepti sa primesti un raspuns cum trebuie. din ce spui tu. eu cred ca vrei doar sa pari interesant. scuze...

| MHdollsfan a răspuns:

Ei bine daca ai avut accidente neplacute nu inseamna ca nu mai trebuie sa practici acele sporturi mai ales ca din greseli se invata dar trebuie sa le promiti parintilor ca de acum incolo vei gandi de doua ori inainte de a face un lucru.asa imi zice mama cand dau de belele