Tu vrei sa slabesti la 12 ani? Nici nu ti s-a format organismul si tu deja vrei sa slabesti? Esti in crestere n-ai de ce sa slabesti
Draga mea, daca imi permiti sa iti dau un sfat, la 12 ani nu ar trebui sa iti faci asemenea griji. Kilogramele se proportioneaza odata cu cresterea in inaltime, asa ca nu ar trebui sa te preocupe. Ideea e ca e posibil sa reusesti ce vrei si mai apoi sa ajungi una dintre tipele inalte si slabe care-ar da orice sa se ingrase.
La varsta ta e FB eu am 13ani nu stiu exact inaltimea dar sunt exact cum trebuie si 59-60kg ultima oara cand m-am masurat aveam 1.60 si ceva
Tu esti perfecta!
Regimul de slabit 4 – 3 kg In 3 zile
Ziua 1 – legume
Ziua 2 – fructe
Ziua 3 – orez
In regimul de slabire trebuie sa bem suficienta apa. Apa atat cat este necesara organismului, o vom bea Intre mese si nu In timpul meselor.
Eu zic ca sa nu mai mananci carne, si nici multe grasimi sau mancaruri cu multe calorii, si bea si multa apa, si mai fa si ceva miscare ca nu strica. apropo daca ai burta fa exercitiul asta : http://www.youtube.com/watch?v=CFysPfcOH54
Mananca fructe in fiecare zi, nu mai manca seara dupa 6, fa sport, alearga 30 min in fiecare zi si te asigur ca vei slabi si 7 kg la 2 saptamani ~desigur, daca respecti dieta cu fructe~
Buna tu esti in crestere si nu trebuie sa slabest de loc, in timp ce cresti vei slabi iar daca nici la varsta aia nu o sa-ti placa cate kg ai, iti voi da niste sfaturi de slabire.
Funda?