| cυρcαкє a întrebat:

Bună happy. Am 12 ani, 42 kg, și am puțină burtică. De kilograme sunt mulțumită dar, cum aș putea să scap de burtă :d? Adică, ce exerciții să fac, și ce ar trebui să mănânc și ce nu ar trebui?

Dau fundiță! :*

Răspuns Câştigător
| bianca20 a răspuns:

Pai ai putea sa alergi foarte mult si ul set de exercitii cam acest program:abdomene,flotari, sarituri in lungime, alergare cu genuncuii la piept, alergare cu calcaiele la sezuta, tractiuni, adr inainte de toate stea sa te intinzi cu aplecari, rasuciri de trunchi, rotari de cap, rotari de brate, joc de glezna si ca antrenament sa stii pe burta cineva sa te tina de picioare si sa iti ridici trunchiul cat mai mult.si seara sa fac alergari prin parc! Crede-ma stiu ce spun! Am fost gimnasa si stiu cam cum e treaba! AAA aproape uitasema sa incepi cu un nr. mic de repetari si in fiecare zi sa maresti nr.de repetar cu 1, 4, 5 mai mulet.Mult succes!

25 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înălțimea care este?
Scade consumul de grăsimi animale, fast-food-ul, dulciuri procesate industrial, etc. și abdomene zilnic.
http://calorii.oneden.com/, asta ca să te orientezi la grăsimi.
La mulți ani!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Muuulte abdomene.

| NevastuicAaA a răspuns:

Ca sa scapi de burta prin sport trebuie sa faci abdomene, tractiuni.
Poti sa te apuci de abdomene prima data, la tractiuni este mai greu de gasit bara...

La abdomene trebuie sa te pui pe o suprafata tare/stabila. Nu pe pat!
Spatele trebuie sa fie drept la abdomene si daca le faci pe pat este imposibil sa fie drept.
Iti pui pe podea o patura sa fie ceva mai moale(si o pernuta la cap ca sa nu te trantesti cu capul de podea) si ceva greu pe picioare(2a perne) si faci cate 20 de odata si 3-5 tractiuni daca ai bara. Ziua urmatoare daca nu te doare abdomenul mai adaugi cate 5 abdomene si tractiuni cate poti(dar nu te forta tare).
In fiecare zi tot adaugi, pentru a nu face febra musculara.

| TheStory a răspuns:

Nu mai munca asa multa slanina.

| cυρcαкє explică (pentru TheStory):

Nu mănânc deloc laughing.

| TheStory a răspuns (pentru cυρcαкє):

Atunci de unde ai kilograme in plus, nu de la mancare.

| cυρcαкє explică (pentru TheStory):

Mâncare da, dar nu slănină.

| TheStory a răspuns (pentru cυρcαкє):

Ok greseala mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce iti trebuie tie este o cura de detoxifiere.
Cauta acest videoclip pe blogul lui amylist, si urmeaza tot ce iti spune.
Sau videoclipul cu 2 sfaturi pentru slabit.
am slabit 20 kg dupa sfaturile ei

| Different69 a răspuns:

Fa sport.

| cυρcαкє explică:

Înălțime : aproximativ 1, 60 m.

Mai aștept răspunsuri :d.

| adrili10 a răspuns:

Poti manca orice dar nu foarte mult si nu manca de la ora sase seara bea apa o sa te ajute.si ar fi bine sa faci in fiecare seara apdomene si genoflectiuni. Sper ca t-am ajutat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru adrili10):

DE CE sa nu manance dupa ora 6?

Sfaturi mai putin CRETINE nu poti sa dai?

| cosminjuve a răspuns:

Trebuie sa va iau eu cu mine la o alergare si o sa fiti ca stafidele dupa asta garantata!

| cυρcαкє explică (pentru cosminjuve):

Da eu alerg muult, oarecum. :d puppy dog eyes

| cosminjuve a răspuns (pentru cυρcαкє):

Cam cat alergi?

| cυρcαкє explică (pentru cosminjuve):

Păăii... Mă plimb în fiecare zi prin oraș (se pune? puppy dog eyes ), mă mai fugăresc babele și moșnegii rolling on the floor (recunosc că nu-s prea cuminte :d ), la sport... Și vara mă mai duc pe la concursuri de atletism la alergare de viteză sau de rezistență. :d
În total, nu știu. thinking

| cosminjuve a răspuns (pentru cυρcαкє):

Eu alerg in medie pe zi cam 10 km

| Constantin1 a răspuns:

Cat mai multe fructe luate din piata de la romani, mancare gatita de tine, putin sport si se rezolva cu burtica

| alexmzr a răspuns:

La 12 ai 42 de kg? Hmm cam mult...Incearca sa mananci cat mai mult pui si fara dulciuri si fa cate 30 de abdomene dimineata si seara in fiecare zi si Intr-o luna vezi scapa de burtawinkingEu ma duc la box si fac o ora, si slabesc 1 kg dar acolo fac singur abdomene fac cam 80 de abdomene in 2 reprize apoi mai trag de fiare si apoi iar incep 40 si 40winking

| cυρcαкє explică (pentru alexmzr):

rolling eyes Dar cât ai vrea să am la 12 ani?

| hitman_7179 a răspuns (pentru alexmzr):

Sunt sigur ca mai putin de 100kg nu ai poate mai multlaughing))))

| Ericutza9 a răspuns:

Eu am aceiasi ani, aceeasi problema, aceleasi kg, si aceeasi inaltime! dar nu stiu ce sa fac! sad

| cυρcαкє explică (pentru Ericutza9):

Păi... Pe mine m-au ajutat unele răspunsuri de pe TPU, ascult sfaturile lui AmyList Tv's sau ceva de genu' (de pe YouTube), încerc să mănânc mai sănătos, iar dacă nu mai mănânci la cină să știi că se vor vedea rezultate foarte bune, iar din semestrul II la școală voi renunța la scutire (da bine, nu-mi place sportul :d ) ca să mă duc la concursuri de alergări (la școala mea se organizează multe).
Deci, îți recomand să faci la fel. happy