anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 12 ani si 49 de kg. alerg, dansez sunt atletica nu mananc mult nu beau nici bauturi acidulate fac chestia asta de o saptamana si nu vad diferente in talia mea si chiar vreau sa slabesc la vara sa fiu slaba sa am un corp frumos. daca puteti sa scrieti mai multe informatii despre cum sa slabesc! * Fundita *

Răspuns Câştigător
| EuYoNuT a răspuns:

Daca vrei sa slabesti trebuie sa ai o alimentatie adecvata, fara lipide si nu prea multi carbohidrati.
Cel mai bun mod de a slabi este alergatul, incepi azi sa alergi 15 minute, peste 2 saptamani 20 pana ajungi sa alergi 30 de minute fara oprire, apoi incearca sa eviti dulciurile laughing, ii greu crede-ma, dar cu timpu le vei uitawinking
Si seara dupa ora 7-8 nu mai manca nimic, doar ceva fructe si atat.
Vara vei arata super, si vei avea si ceva muschi pe tine big grin

2 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Fitness, du-te la sala alearga la banda fa exercitii pentru abdomen pentru fese etc.

| xCrazyWolf a răspuns:

Salut. Pai ce vrei sa se vada intr-o saptamana? Si degeaba faci dans, alergat 5 min. Trebuie macar 30 minute. Si cam ce mananci (scrie, poate te ajut)? Si probabil faci mici exceptii la dulciuri si mai rontai cate ceva. Si eu sunt asa. (sunt baiat). cand mi se vad putin patratele si mie lumea mai draga, atunci se face ca mananc ceva dulce si se depunde grasimea. Eu de la cativa treptisori de ciocolata mi s-a pus o burta...Acum n-am mai mancat de 5 zile si sper sa ramana asabig grin