| Nitoi_Valentina_1994 a întrebat:

Bună!
Am 12 ani și am 60 Kg.
Si la școală mănânc un măr, și un pachet de biscuiți integrali. Cand vin de la școală mănânc o salata de legume fara pâine. Apoi cand mi se face foame mănânc fructe. Si pe la 7-8 mănânc o roșie. A si fac si sport beau apa foarte multă.
Este bine?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Puțin.

| dbigiu84 a răspuns:

Ai nevoie si de proteine de origine animala.Alaturi de salata, poti adauga carne de pui la grill, cuptor sau fiarta. Micul dejun e cea mai importana masa a zilei si nu e de ajuns un fruct pentru el.Fructele cel mai bine ar trebui mancate dimineata, la pranz poti opta pentru salata de legume si carne de pui, iar la cina poti manca salata frantuzeasca spre exemplu.Nu uita si de gustari.
Sper ca te-am ajutat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu e bine deloc, tu esti in creștere, cine ti a recomandat acest regim? Biscuitii nu i ti asigură vitamine proteine energie, contin zahăr, mărul e bun, dar este prea putin, maninca brînză lapte ouă, carne, si salata de legume e bună dar este garnitură la ceva, adica sa ai in farfurie o friptură, si la ora 7 maninci o roșie? Total aiurea maninci, parintii nu vad? Ciorbe nu maninci la prînz, mama ta nu stie sa faca mincare? Sau nu vrei tu sa maninci?

| aAlexB a răspuns:

Nu prea e bine, in fiecare zi salata ....biscuiti etc etc, incearca sa mananci si altceva, daca faci sport stai fara grija ca nu o sa te ingrasi.

| siriusblack98 a răspuns:

Tu esti cumva vegetariana? Realizezi ca esti in crestere si ai un regim sarac ca dracu in proteine?! Inteleg ca tu cauti sa fii slaba ca esti fata, dar vezi sa nu dai in anemie.Nici carbohidrati nu ai de unde sa iei numai dintr-un pachet de biscuiti.Macar nu mananci paine, ca asa mai ziceai.Cu fructele dimineata, evita merele ca iti produc aciditate pe stomacul gol.Inlocuieste marul cu o banana, te va ajuta mult mai mult.Introdu carne de pui si peste (daca nu esti vegana) la cina langa salata aia.Iar intre mese consuma un iaurt, nuci, seminte de orice fel, un pahar cu lapte.Asa eviti sa te imbolnavesti si pastrezi totodata silueta.Seara cu rosia acelasi lucru ca si dimineata cu marul.Inlocuieste rosia cu un morcov.