Ai timp, o sa tot cresti pana pe la 20 de ani. Unii cresc mai devreme, altii mai tarziu, dar stai linistit ca o sa mai cresti.
Ai o inaltime normala la varsta ta si cu siguranta te vei inalta, stai linistit!
Pana la 18 ani ai timp sa tot cresti.Mananca sanatos, continua cu alergarile si vei avea rezultate, nu te deznadajdui.Bafta!
Eu am 12 si 1.55.Ai putea sa faci tractiuni la bara, un sport (recomand baschet) si sa dormi mult.Aloha!
Mananca sanatos odata
si fa un sport a doua : basketul de preferat, dar merge si inotul handbalul si voleiul!
Salut fata draga ramai asa cum esti nu trebuie sa te mai inalti o sa cresti tu cu timpul, inca esti mica , iti spun din experienta e rau sa fi inalta multumeste-i lui Dumnezeu cum te-a facut, fetele mai scunde sunt mai dragute.
Incearca sa practici Baschet sau Handbal, Inotul cred ca ar fi cel mai avantajos la varsta ta.
In primul rand ca in comentariul anterior mananca foarte sanatos, dormitul nu prea are legatura cu inaltatul, poti face baschet, eu am facut baschet din cls a-VI-a, am 18 ani si 1, 78 inaltime, baschetul este unul dintre cele mai bune sporturi pentru crestere, e bun si innotul dar vara e mai recomandat:*
Funda?
Nu cred că poţi sa te înalţi la comandă! Tot ce trebuie să faci este sa faci sport, sa mănânci sanatos... si cam atat. Oricum şi eu am 12 ani şi am 1.40... şi mie imi e naspa dar toti o să creştem. Fundă?
Stai agatat de o bara, inoata, joaca basket ball sau sari dupa o minge cat mai sus! Funda? plzz
Acum am 15 si am 1.80 si la varsta ta aveam doar cu vreo 3 centimetri mai mult.