Dacă faci handball este bine, te va ajuta. O să slăbești și prin asta, cam 5-6 kilograme ar fi ideal.
Esti in crestere, tu trebuie sa te dezvolti, continua cu handbalu' si nu te mai stresa la varsta asta cu slabitu'.
Pai cam 47 de kilograme si 1, 60 inaltime... Apuca-te de un sport asa o sa si slabesti si o sa te si inalti!
Pai deja fac handbal
Eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji deocamdata, ai doar 13 ani, inca esti in crestere.
La 13 ani, mai ales ca esti fata, ar trebui sa ai in medie 40-45 kg, eu la 15 ani am 47kg(sunt cea din avatar)
practica spurt in continuare si trebuie sa ai un regim de viata sanatos, consuma zilnic 2 l apa si 200gr de fructe proaspete, evita grasimile, in general fast-food
nu trebuie sa te infometezi sau sa tii retete stricte
Heii. Pai si eu a tot 13 ani si am 45 kg. eu zic ca esti bine asa cum esti . Ai timp sa slabesti caat vrei tu . Daca cineva isi bate joc de tine din cauza asta nu ii baga in seama. Daca te simti tu bine atunci nu ii stres. Si daca vrei neaparat sa slabesti cand mergi la antrenamentele de handbal du-te cu pantaloni lungi si bluza cu maneca lunga cateva zile si o sa slabesti. PS: la mine a mers. si sunt si eu la handball. Bafta :*
Dar ce treaba are bantalonii lungi si bluza cu slabitul?
Pai antrenorul meu spune mereu ca daca transpiri, slabesti! Si asta e cea mai eficienta metoda.
Ahaa...
ok mersi]
Tine-te de acel sport pe care il faci. Nu cred ca trebuie sa slabesti chiar asa mult. Poate 5-7 kg. Si nu trebuie sa mananci prea mult de la Fast Food.
Cipi1212 întreabă: