| SellyStefy00 a întrebat:

Am 13 ani dupa cum am mai spus si as vrea sa invat sa inot. Stiu doar cu colacul, dar uneori mi-e rusine... In fine. Vara aste voi pleca la mare si as vrea sa invat sa inot. Am mai spus asta de mii de ori, dar acum chiar vreau sa ma tin. Deci as vrea sa va cer sfatul. Cum sa procedez. Ma gandeam sa inot cu un colac si sa il dezumflu treptat. Va rog sa-mi spuneti cum ati reusit sa inotati, sa-mi dati idei si daca ideea mea este bune. + FUNDA!

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Aveam vreo 9 ani si am fost cu un vecin si tatal sau la bazin cu instructor. in maxim 1 saptamana mers zilnic am invatat sa inot. usor, nu? au trecut 15 ani de atunci si inca stiu sa inot. deci eu zic ca pentru 5 zile la un instructor a iesit ceva

| awspam a răspuns:

Pfff pe mine m-au luat niste tovarasi cand aveam 12 ani si mau aruncat in mijlocul bazinului, sa inot spre margine, iar cand dadeam sa prind bara de pe margine ma trageau inapoi in mijloc, asa am invatat sa inot, pe urma am fost locul 3 pe judet, si am scos 5 copii din apa cand erau sa se inece in rau,. sfatul meu daca vrei sa inveti, mergi la bazin cu cineva mai mare care stie sa inaoate si spune-i sa te invete, odata ce sti sa inoti numai ai nimic de pierdut

| petrescuionut a răspuns:

Pai prima data m-am dus la apa pana la buric sa-ti zic ma bagam la fund sa-mi infrang frica de apa ai vz cand sari cap si astea sa nu ai teama. dupa m-am pus pe burta si am dat din maini si picioare pana la urma inveti cautya si tu pe youtube exerciti inoi eu asa am facut dupa imd am invatat happy bafta

| Fiorella18 a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa inveti cu un instructor. Eu n-am avut posibilitatea sa merg la mare in copilarie si atunci se invata cel mai usor (cat esti copil). Am fost acum, cand am devenit adult dar degeaba...nu e simplu...pana la urma n-am invatat si cred ca singurul mod in care as putea invata e cu un instructor. Degeaba imi spunea sotul sa ma las pe burta pentru ca mereu ajungeam la fund si nu ieseam usor. laughing

| SellyStefy00 explică:

* Ideea mea este buna scuzati