Da,inalta dar in timp, si stai linistita, si daca faci inot 10 ani nu vei ajunge sa ai mai mult de 1.75, adica daca deja ai 13 ani inseamna ca vei mai creste in inaltime inca 2-3 centimetri natural. Oricum am facut 7 ani inot si nu am crescut asa de mult din cauza sportului, mai degraba umeri mei s-au latit, si am slabit in greutate.Si fa cat mai multe bazine in diferite stiluri( de ex.fa un bazin dus(crawl), si intoarcete pe spate, sau la fel in cazul stilului brass.Bafta si sa te ti de acest sport pentru ca chiar merita, inotul cred ca e cel mai placut sport, bineinteles parerea mea.
Bueeeeyyy , la 13 ani ai aproape 170cm sit-i doresti sa te mai inalti? daca vrei ca peste cativa ani sa strige lumea deupa tine "da-te jos de pe cal " nu ai decat
Pana la varsta de 20-22 de ani cu siguranta o sa mai iei in inaltime asa ca nu dispera, felicitari pentru sportul practicat
Daaa, pentru o chestie numită modelling, dacă ai auzit :d
La varsta pe care o ai este mai mult decat perfect inaltimea pe care o ai, ce-o fi ala modelling fratioare? nu-ti doresc sa ajungi pe mana lui Botezatu
Nu pe mâna lui )