Pai apucate de bascket sau stai atarnat de o teava ceva dar mai bine te apuci de bascket
Pai, ai grija cu mana.
Nu prea sunt posibilitati, fi atent, sala te ajuta in multe, dar esti prea mic, si la varsta ta poti ramane scund... eu cred ca trebuie sa nu te mai preocupi de statura, spune-mi cate kg ai si ce inaltime, te rog (:
Fa un sport ( basket, daca nu innot sau daca nu voley, chiar si handball, doar ca e cam mult efort... ) sper ca te-am ajutat, bafta :*
¿fundita :*?
Cel mai simplu este in felul urmator.Sunt niste cursuri de indreptare a coloanei, chiar daca zici ca esti perfect drept toti pierdem minim 10 cm din cauza coloanei.Si eu am patit la fel, sunt cursuri de sport medicinal care te ajuta sa te inalti si sa slabesti mult.In o luna m-am inaltat 12 cm si am slabit 10 kg.Cursurile nu sunt scumpe, am dat 1 milion pe toata luna, cu antrenamente zilnice facute cu un profesionist.
Ceai care zic sa fac baket nu au citit bine( Eu nu am voie sa folosesc f mult mana! Incerc sa caut ceva antrenamente, exerciti pn a ma inalta fara sa imi folosesc f mult mana dreapta!
Cipi1212 întreabă: