1. cardio ( alergat, inot, bicicleta ), 4 sedinte de 1 ora / saptamana
2. o alimentatie cu 4-5 mese mici pe zi, care sa-ti asigure cam 1500-1800 kcal si de toate ( proteine, carbohidrati, grasimi sanatoase, fibre, etc. )
3. 2 litri de apa pe zi
4. somn
5. consuma alimentele a.i. sa aiba cat mai putine calorii ( carne fiarta sau la gratar in loc de prajita, cartofi copti sau fierti in loc de prajiti, etc. )
6. evita junk-ul
Bea multa apa si apuca-te un sport, ceva. Dansuri, tenis, volei, innot(as zice ca-i cel mai bun), stii tu. Te rog apuca-te de sport acum! Habar n-ai ce greu e mai incolo.
Bea otet de mere sau infasoarati banda dinaia de plastic pe burta..stii tu care pui la mancare..si fa sport asa sa transpiri.si fa abdomene
Cand transpiri elimini apa, nu arzi mai multe calorii. Si daca elimini prea multa apa nu mai poti face efort ca lumea pentru ca te deshidratezi => antrenament mai putin eficient.
Si otetul de mere baut e genial pentrul ulcer.
Cine te-a invatat asemenea prostii?
Fa handball sau baschet. O sa te inalti si o sa si slabesti. Diete, nu prea cred ca e necesar la 13 ani, oricum corpul ti se va mai modifica pe masura ce inaintezi in varsta.Incearca sa mananci cat de cat sanatos, adica sa renunti la dulciuri si la prajeli, sa mananci mai multe salate, fructe si sa nu mai bei Cola sau atat de multe bauturi energizante si acidulate.
Pai daca tu vrei sa slabesti cu adevarat uite aici niste sfaturi:
1. mananca ardei iute la micul dejun (Accelereaza metabolismul)
2.Alearga..fa genoflexiuni si abdomene. ajuta mult!
3. bea multa apa. inainte de masa bea apa, si dupa masa.
4.nu mai manca dulciuri desi poti manca ciocolata neagra cu continut de cacao de 70% sau chiar mai mult
5.nu mai manca paine.
Acestea sunt cateva sfaturi pe care pot sa ti le dau ! Succes si sa ma anunti daca merge :* P.S.: cate kg ai?
La 13 ani am 68 de kg da nu arat de 68 arta de 80
Hmm..pai eu stiu o dieta care te-ar ajuta...doar ca e cam stricta iar daca nu o respecti cum trebuie ar putea avea efecte adverse. incearca sa mergi la un nutritionist. el te va ajuta cel mai bine!
Cum o spus si acel de mai sus, fa multe abdomene si mananca mai putin, fa un sport si ce-l mai bun lucru este sa nu mai mananci dupa ora 6! sper sa iti fie de folosos! te pup!
Salut, pentru burta poti face multe abdomente, te va ajuta. Si sa nu te ingrasi evita panificatia.