Toti stim ca prin sport mergi la sigur cu slabitul, asa ca eu spun sa incerci sa faci abdomene( incepe incet, fa vreo 15 abdomene pauza, alte 15, gaseste numarul potrivit, fara epuizare, dar trebuie sa simti muschii), pe al doilea loc e alergatul care ajuta la orice, dar nu esti obligata daca nu iti place( daca vrei, sa nu uiti de adidasi), exercitii pentru grasimea de pe burta se mai gasesc si pe internet, daca ai chef poti sa mai cauti, unele antrenamente sunt foarte faine. Dupa sport urmeaza alimentatia, e foarte important sa mananci sanatos, in general, dar la 51 de kg nu cred ca mananci foarte rau , in orice caz daca mananci snacksuri, am o veste rea, va trebui sa le arunci pe toate la gunoi si o sa vezi cum fuge grasimea aia de pe burta . Daca mai sunt intrebari si daca te-am ajutat, astept vesti
Pai ai putea sa faci abdomene si ai putea alerga incet dar dupa parerea mea nu esti asa de grasa. Sper ca te-am ajutat succes .
Incearca sa alergi dar nu foarte mult pentru ca vei obosi si apoi nu o sa mai vrei. Alearga, cand simti ca obosesti mergi, dar nu sta. Iar apoi alearga din nou. Sper ca te-am ajutat. :*
Cipi1212 întreabă: