| GigelFentosu a întrebat:

BUNĂ am 14 ani.De la un timp mi-am dat seama ca as vrea sa arat altfel.Am vrut sa cresc in masă musculară.Am vrut sa cresc Bicepsul-Tricepsul, antebrațul si sa pot face 6 pack la abdomen.Am 2 aplicatie una pentru brate si una pentru abdomen.Le folosesc de vreo 5 zile.La biceps se simte o diferență dar la abdomen așa si așa.La biceps am selectat modul intermediar de activitate.Nu e o problema reproducerea exercițiilor.Am incercat provocarea Navy Seals si am trecuto.Am facut 72 de flotari sub 2 minute 51 de abdomene la fel si 13 pull ups la bară.Imi puteți spune va rog.Cam in cât timp se pot vedea rezultate vizibile? Ce ar trebui sa mănânc pentru abdomen.Am 1.74 si cam 52kg.Pana acum mănânc mereu la MiculDejun 2 ouă prăjite cu rosi cascaval si muschi de vită.La prânz de obicei mâncam paste cu brânză si cascaval.Seara ce as putea să mănânc? Problema e că mai scap niste dulciuri nu multe da mai mănânc.Am mâncat si sarmale salata boeuf dar la fel nu multă.Mie nu imi este frica sa iau in kg dar mi-e frica sa nu se depună grasimea sa după sa cam dus 6 pack! Răspundeti la intrebarile adresate va rog.Dau funda????????

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ori vrei muschi, ori 6 pack!

Cand pui muschi, PIERZI abdomenul.
Cand faci abdomen, pierzi din muschi.

De-asta exista "perioada de masa" si "perioada de definire", pentru ca poti ambele in acelasi timp.

| Mirel4412 a răspuns:

Ai 14 ani, nu poti avea pretentii prea mari de la corpul tau. Unii copii se ingrasa mai repede, altii sunt slavi. Asa suntem noi oamenii. La faza cu rezultate nu stiu ce sa zic, in 3-4 luni probabil daca mai iei si in greutate