Tinind cont de organismul tau, de varsta ta, raspunsul meu este NU!
In general, pastile din alea le iau persoanele care au de acum o varsta, incepind de la 22, cind organismul se opreste din procesele sale de formare si crestere.Consumind pastilele alea, tu o iti opresti procesele tale naturale de crestere si formare, si o sa functioneze acelea, dar ce folos.
Sfatul meu este sa consumi proteine din alimente, de ex. : oua, carne, soia, etc!
Ai girja de sanatatea ta, si la sala in general sa renunti la greutati mari si hiperextensii, sa nu te accidentezi la coloana! Bafta
Tu chiar crezi ca exista medici sau instructori de fitness pe-aici? Nu cred, ci doar oameni care practica asta de mai mult timp.
Crede-ma, ca eu ce raspuns am dat, a fost unul justificat, deoareece ma ocup cu sport-ul de ceva vreme, si fac si baschet, si sala, ciclism, inot, si stiu ce si cum aici stau lucrurile. Cit tine de sala, l-am sfatuit de ce anume sa renunte, ca sa nu aiba traume, si in cel mai rau caz, pe viata!
P.S. In cazul meu, pe greseli am invatat, si i-am dat si lui un sfat, bafta la toti, si sanatate.
Domnul sa va aiba in paza!
Pai tocmai ce am zis si eu, sunt multi care practica sportul de mult timp, nu exista medici aici.Bafta in continuare!