Esti nou printre aia mari si le place sa te atace, au o noua victima in tine.Stiu ca ti-e greu, dar trebuia sa te duci intr-una sa le demonstrezi ca iti meriti locul acolo, intre ei.Gandeste-te ca nu degeaba te-a mutat antrenorul la o grupa mai mare.Si cand o sa fii de 16 ani si te-o muta la 18-19 o sa fie si mai rau,ce te faci? Trebuie sa te lupti,nu te lasa calcat in picioare, injura-i si tu, pe teren varsta nu are importanta.Acum,ce sa faci.Pai,te duci frumos la antrenament si discuti cu antrenorul.Il rogi sa te ajute.Ii spui asa cum ne-ai spus si noua ce s-a intamplat si-i promiti ca, daca te ajuta n-o sa-i mai lipsesti. Oricum, el stie ca ai examene si se asteapta sa lipsesti un timp.Hai,bafta la examene! Si sa te vad in nationala!
Il faci complice pe antrenorul tau...il rogi sa te ajute fiindca ai gresit si va intelege...BAFTA
In primul rand nu trebuia sa renunti la antrenament. Puteai sa ceri ajutirul profesorului sau sa discutii cu colegii tai. Acum tot ce e de facut este sa ii spui mamei tale ca vorbesti tu cu profu` ca sa nu il mia sune ea. Sau sa te duci in continuare si sa iti ceri scuze, sa il rogi sa nu te spuna si sa ii expliuci motivele. FUNDA?
Pai ar trebui sa ii spui mamei tale ca ai vb cu antrenorul si sa te duci la antrenamente si sa ii spui ca nu vei merge pentru ai de invatat si cat ai lipsit asta ai facut, ai invatat
Succes!
Ahhh ai facut greseala capului de mort in echipa de footbal aveai de ales sai i spui antrenorului sa te mute la loc sau paia care te injurau cu cativa colegi trebuia sai bati eu am facut aceeasi greseala ca i-am spus antrenorului ca unu radea de mine si ma injura cand nu dadea el gol sau cand dadeam eu gool si era ruda cu antrenorul si mi-a facut o viata grea antrenorul pana l-am prins pe ala care ma injura si l-am batut pana i-a dat sangele si apoi baiatu sta linistit
Fotbalul inseamna injuraturi, deprindete, cat despre problema ta cred ca ar fi bine sa mergi la antrenamente daca vrei sa continui cu fotbalul pentru ca injuraturi vor fi mereu de la colegi, fani antrenori, iar adica nu sa le explici parintilor cum sta treaba